Optiuni pentru finisaje din piatra in baie

0

Vrei sa dai un aspect nou designului din baie? O varianta ar fi sa mergi pe cateva finisaje din piatra pentru un decor minimalist, dar de efect.

O podea din piatra sau chiar peretii finisati cu piatra pot da impresia unei bai primitive, dar foarte relaxanta, daca ceea ce ti-ai dorit era sa te relaxezi intr-o atmosfera cat mai rece. Iata ce optiuni ai pentru a da aceasta senzatie:
– Poti merge pe un design al unui singur perete din baie fie cu marmura texturata, fie cu piatra naturala. Poti sa alegi peretele cu dusul sau cel cu oglinda pentru a mari efectul de eleganta prin simplitate.
– Ai putea sa imbraci cada in piatra pentru a da un accent original incaperii. Exista si bai din piatra, dar sunt costisitoare, asa ca poti doar sa o renovezi pe cea pe care o ai deja.
– Pentru podea, ai mai multe tipuri de piatra din care poti alege. Poate fi vorba de piatra naturala, marmura cu textura  sau o combinatie intre cele doua. Alege tipul care se potriveste decorului ales si bugetului pe care ti l-ai propus.

Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply