Interioare colorate. Sfaturi si idei

0

interioare colorate (2)Sa fie lumina! Sa fie culoare, sa fie interioare colorate. O casa colorata este o casa calda, prietenoasa si primitoare. Intr-o casa cu interioare colorate nu pot sa fii trist, nu pot sa fii bolnav, nu-ti poate fi frig. Avem cateva sfaturi si idei pentru interioare colorate, o solutie perfecta pentru camerele de zi, dar nu numai.

Camerele de zi sunt locul pentru divertisment si socializare astfel ca se preteaza cel mai bine pentru ideea de interioare colorate. Singurele limite trebuie sa fie indrazneala ta si, ca sa fie mai simplu, am adunat o colectie de interioare colorate (le poti vedea aici).

Poti face interioare colorate fie folosind o paleta larga de culori, fie o singura culoare vie si alte accente de culoare, tot in tonuri vii.

Cel mai bun efect il poti avea folosind mobila colorata (huse, tapiseri) si detalii tipice ale decoratiunilor interioare (perne de decor, piese de mobiler mic, abajurui, covoare).

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitorinterioare colorate (8)

Alege o culoare dominanta. Poti merge si pe solutia a doua nuante ale culorii dominate. Adauga accente de culoare din paleta de culori complementare si din cele de nuante asociate. Completeaza variatiile de culori cu variatie de forme. Acestea vor “colora” interiorul accentuand paleta cromatica.

Citeste si: Lampi si lampadare, pete de culoare in casa

Poti avea interioare colorate apeland la culori vibrante, cu un puternic impact vizual. Alege scaune colorate asezate in jurul unei mese de nuanta neutra. Un interior colorat merge perfect intr-o camera cu pereti albi sau gri. Nu uita de culoarea care vine din petele de culoare (intense si tari) de pe pereti. Foloseste tablouri moderne unde cromatica este cea care face detaliile sau postere in culori intense. Desenele geometrice sunt si ele bine venite si de mare efect. Vei obtine un look eclectic, foarte interesant si ultra-modern.

Citeste si: Culori relaxante in casa

Nu-ti fie teama sa folosesti prea multa culoare. Daca acestea se vor combina si se aseza pe un decor neutru nu vor fi niciodata nici obositoare, nici prea tari, dar vor da imaginea pe care o urmaresti si vei avea solutia finalul urmarit: interioare colorate.

interioare colorate (11)Imprimeurile sunt o alta buna solutie pentru interioare colorate. Culoarea de fond a imprimeului poate sa fie culoarea dominanta din casa, iar culorile asociate sunt cele care imbogatesc atmosfera.

Finalul este mereu colorat si vesel. Aceste solutii de interioare colorate se preteaza foarte bine in camere mari si luminoase. Lumina deschide spatiul si lasa libertate de “miscare” culorilor.

Poti avea interioare colorate (13)interioare colorate si in camere mici, dar atunci paleta cromatica folosita trebuie sa fie cat mai restransa.

Efectele de bogatie cromatica le poti avea folosind mai multe tonuri ale nuantei de baza.

Citeste si: O pata de culoare

Inca doua amanunte pentru interioare colorate

Acestea trebuie pastrate in perfecta ordine si cat mai putin aglomerate. Culoarea este cea care le incarca oricum mult.

Adauga oglinzi. Oglinda are rolul de a da stralucire in oricare din aceste interioare colorate.

Sursa foto: adorable-home.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply