6 idei de culori pentru dormitor

0

idei de culori pentru dormitorCe culoare are dormitorul tau? Iti facem propuneri si-ti aducem 6 idei de culori pentru dormitor. Culoarea este unul dintre cei mai importanti factori in crearea unui dormitor frumos. Alegerea culorii in dormitor are nevoie de o atentie maxima. Culorile pot genera unele dintre cele mai placute stari, efecte si emotii, sunt elementul care influenteaza perceptia si genereaza interactiunea.

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

Cu atat mai utile aceste 6 idei de culori pentru domitor, toate noi, toate speciale, toate foarte provocatoare.

Indigo este o culoare indrazneata, dar care functioneaza ca o culoare neutra. Aceasta culoare este usor de integrat desi este o culoare spectaculoasa.

La capitolul idei de culori in dormitor, mov-indigo  este una dintre nuantele cele mai usor de combinat si asortat.

Citeste si: Trucuri pentru dormitor cu stil personalidei de culori pentru dormitor

O combinatie intre gri si argintiu este romantica si eleganta. Foloseste tapet pentru a valorifica aceasta propunere, una din cele 6 idei de culori pentru dormitor. Accente de culoare violet-lila vor intregi atmosfera si vor crea o ambianta plina de farmec.idei de culori pentru dormitor

O alta idee din seria de idei de culori pentru dormitor este verdele. Dar nu orice fel de verde, ci un verde dulce, intens si adanc. Un domitor verde o sa fie un refugiu relaxant. Culoarea aceasta naturala este atat de linistitoare incat o sa te indragostesti de dormitorul tau.

Citeste si: Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

Portocaliul nu este chiar o culoare pentru dormitor si cu toate acestea am trecut-o pe lista cu idei de culori pentru dormitor. Portocaliul este o culoare calda, dar indrazneata si energizanta. Cum folosesti energia, este treaba ta!

Intr-un domitor portocaliu limiteaza la minimum complicatiile de culori si alege accesorii cat mai simple.idei de culori pentru dormitor

In ceea ce priveste seria de idei de culori pentru dormitor propunerea unui dormitor caramel ne-a cucerit iremediabil. Este o combinatie calda, calma, confortabila si relaxanta.idei de culori pentru dormitor

Citeste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei

Daca ai vise secrete care duc la Hollywood, alege un dormitor in negru si auriu. Acestea combinatie de culori este una dramatica si stralucitoare, dar in acelasi timp confortabila si primitoare.

Sursa: homedesignlover.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply