Verde, culoare de interior

0

Verde este culoarea pe care retina o percepe cu cel mai mic efort. Verde, culoare de interior este o alegere mereu inspirata daca respecti cateva trucuri.

verde

Verde in baie. Primul lucru pe care il poti vopsi in verde este baia. Culoarea da senzatia de racoare si revitalizeaza.

Citeste si: Portocaliu si maro, scheme de culori si idei

Verde este una din culorile de baza in Feng Shui si este considerata ca fiind una din culorile de echilibru, asa ca un perete zugravit in verde este mereu recomandat. Ai insa grija ce nuanta alegi. Tonuruile smarad sunt de prefereat celor deschise si diluate sau celor care merg spre galben.

Verde este o culoare buna pentru bucatarie. Aici sunt potrivite nuantele dulci si vesele pentru ca sunt luminoase, prietenoase si tonice.

Verde este perfect pentru camera copilului. Instinctiv copiii iubesc aceasta culoare si probabil deloc intamplator.

Citeste si: Alb si negru. Cum folosesti combinatia in casa

Despre acasta culoare se poate spune ca este o culoare masculina asa ca este foarte inspirata daca este folosita in zonele de lucru. Mocheta in aceasta culoare, culoarea tapiteriilor este mereu o buna alegere.

Verde este o culoare eco-friendly. In consecinta poate sa fie un fel de emblema personala daca alegi sa-ti zugravesti exteriorul casei in aceasta culoare.

Citeste si: Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

Aceasta culoare este una care relaxeaza, motiv pentru care este foarte potrivita pentru a fi folosita in dormitor. Culoarea iti da senzatia ca esti parte din natura si ca natura este in casa ta.

Plante sunt cea mai buna cale prin care poti aduce verdele in casa ta. Nu doar culoarea lor este bine venita in casa, dar si nu numai prin culoarea lor naturala, dar si prin efectul de purificare al interiorului.

Una peste alta culoarea verde, desi putin folosita, este una ideala pentru a colora interiorul casei tale.

O galerie de imagini gasesti aici.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply