Alb si negru. Cum folosesti combinatia in casa

0

Alb si negru sunt perfecte alaturi. Combinatia este atemporala si intotdeauna eleganta. Marele avantaj pentru combinatia alb si negru este ca poate fi folosita pentru orice, de la haine la mobila, de la covoare la perdele, de la zugraveli, pana la elemente de decor.

alb si negru

Dungile in alb si negru sunt combinatia perfecta. Un covor alb si negru se potriveste in orice camera. Acesta poate fi utilizat si in camera de zi pentru a adauga dinamism in decor, si in dormitor, unde poate induce calm si monotonie daca este corect integrat cu restul decorului, sau poate sa fie nota sofisticata din hol sau din camera de zi.

Citeste si: Codul culorilor si ce mesaje transmit ele

Alb si negru, o combinatie clasica

Alb si negru pot modifica decorul in functie de modul in care sunt asociate. Intr-o camera de zi alb si negru dau adancime.

alb si negru

Pune un covor in dungi egale alb si negru, adauga niste perne pe canapea pentru completare si incadreaza combinatia cu oricare alte culori vrei. Vor merge perfect, vor da variatie fara sa incarce decorul si fara sa oboseasca.

Citeste si: De ce e rozul la moda

Un perete acoperit cu dungi late alb si negru produce efecte incredibile. Este perfect in hol ori in baie. Peretele o sa arate ca o piesa de arta.

alb si negru

Daca vrei un final perfect in dormitor, incearca sa schimbi tablia patului cu dugi indraznete alb si negru. Dau stil si personalitate spatiului fara a compromite eleganta decorului. Tine cont de faptul ca dungile orizontale vor face peretii sa arate mai largi, generand iluzia de marire a spatiului.

Citeste si: Decor cu un perete negru

Pentru a face putin spectacol incerca sa asezi in living o piesa de moblier in alb si negru. Fie ca este un scaun in dormitor sau o canapea in camera de zi, efectul o sa fie funky.

Este o cale foarte simpla care adauga stralucire si o nota originala in casa ta.

Poti incerca sa-ti impodobesti ferestrele in alb si negru. Efectul este magic, iar senzatia este de proaspat si elegant, surprinzator si neasteptat. Rezultatul este unul complex. Asorteaza perdele cu accente alb si negru, iar restul culorilor pot sa fie oricare le alegi tu.

Mai multe imagini poti gasi aici.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply