Magie neagra. Decor cu un perete negru

0

Negrul este o culoare rece, dar se poate ajunge la efecte de magie neagra in cazul unui decor in care folosesti un perete negru.

magie neagra

O camera cu un perete negru este o camera seducatoare, sofisticata si eleganta. Efectul de magie neagra pe care il are un perete negru depinde insa de modul in care acesta se integreaza in ansamblul general si de nota de dramatic pe are vrei sa o dai camerei.

Pentru a avea efectul de magie neagra si a nu transforma camera cu un perete negru intr-un loc sumbru, exista cateva elemente de care trebuie tinut cont. Locul trebuie sa fie luminos si aerat. Peretele negru trebuie sa fie doar fundalul care scoate in evidenta mobilierul si decoartiunile.

Citeste si: O pata de culoare

magie neagra

Un perete negru merge foarte bine in dormitor, dar se potriveste si intr-o biblioteca sau intr-o camera de zi cu mobila alba.

Un perete negru merge mereu foarte bine cu mobilier din sticla (o masa cu tablia din sticla, de exemplu), cu mobila colorata intens, cu spotruri de lumina si accente de culoare.

Un perete da efectul de magie neagra intr-o camera cu mobila lucioasa, iar efectul este unul misterios si linistitor.

Citeste si: Cu ce combini un perete galben

Un alt sfat pentru a pune in valoare un perete negru si a ajunge la efectul scontat este acela al podelelor deschise la culoare: albe sau in alte nuante calde.

Pot sa folosesti lemn dar si gresie, de preferat lucioasa.

Un perete negru nu inseamna a te limita la zugraveala efectiva. Poti sa ajungi la acelasi efect de magie neagra folosind dulapuri negre intr-o bucatarie, de exemplu, amplasate pe un perete colorat. Varianta peretilor negri in bucatarie iti da posibilitatea sa abuzezi de sticla si inox pentru ca se vor pune in evidenta si se vor completa reciproc.

Citeste si: Redecoreaza cu auriu pentru a rupe monotonia

Un dormitor cu un perete negru trebuie “deschis” prin elemente de alb sau griuri colorate. Decorat cu tablouri relativ simetrice – postere, desene in creion, sau fotografii artistice cu rama lata alba si, neaparat, paspartou in tonuri blande, un perete negru in dormitor devine o sursa de calm odihnitor si eleganta rafinata.

O camera cu un perete negru se preteaza pentru schimbari radicale doar cu elemente de decor colorate. Cuvertura patului, pernele de pe canapea si alte accesorii mici pot schimba radical locul.  Iar asta se poate intampla oricat de des vrei.

Afla mai multe despre pereti negri aici.

Sursa: elledecor

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply