Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

0

Venim cu idei de combinatii de culori indraznete pentru casa ta. Culoarea este primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul cand este vorba despre modul in care iti vei decora casa. Culorile imprima o anume stare de spirit si leaga mobila dintr-o camera. Exista culori indraznete, cum ar fi fuchsia, turcoaz, galben care dau energie intr-o camera, dupa cum exista si culori moi, cum ar verde dulce si gri care imprima o atmosfera linistitoare si senina.

Combinatii de culori

Amestecarea culorilor din cele doua categorii poate sa dulca la efecte dintre cele mai neasteptate, excelente vizual, deci unele combinatii de culori pot parea prea indraznete pentru casa ta. Dar este doar o parere. Iata argumentele si cateva idei de combinatii de culori.

Galben, albastru si verde. Sugereaza impreuna un look proaspat de vara. Daca alegi nuantele palide si pastelate, efectul este calmant, iar daca vrei o nota acuta poti adauga putin portocaliu.

Citeste si: Culoarea fericirii si casa albastra

Maro si culori neutre. Acest combo de culoare este mai cald decat temele neutre si mult mai versatil. Alege tonuri de pamant, care se adapteaza cromatic cu orice fel de intensitate a luminii naturale si adauga o a doua culoare stralucitoare. O poti schimba infiecare sezon daca a doua culoare este formata din accente de culoare (perne, cuverturi, carpete sau perdele).

Combinatii de culori speciale

Alb, verde si negru. Verdele se aseza viu intre doua tonuri neutre si fac o combinatie excelenta. Poti alege sa combini efectiv aceste trei culori in tot ce inseamna decorul din casa, sau sa le folosesti separat. Draperii si covor verde, canapele albe si accente negre.

Citeste si: De ce e rozul la modă

Violet de lavanda si albastru marin. Combinatia dulce intre culoarea florilor si ideea de apa are un efect de intinerire in orice camera. Adauga, ca accente de culoare, tonuri aurii stralucitoare. Se asociaza perfect, iar rezultatul este minunat. In plus se adapteaza aproape la orice fel de mobila.

Mustar, gri si fuchsia este o asociere calda si exotica. Combinatii de culori indraznete pentru casa ta care iti induc idei si emotii orientale. Aceste culori bogate dau impresia unui spatiu vibrant si inspirat, cald si special, in egala masura. Combinatia este potrivita pentru dormitoare, dar merge si in camerele de zi, mai ales daca sunt luminoase si spatioase.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply