Portocaliu si maro, scheme de culori si idei

0

Prezentam o alta combinatie de culori cu totul speciale si versatile: portocaliu si maro.

Culoarea este esentiala pentru o casa, in general si pentru fiecare camera in special, motiv pentru care shemele de culoare si compatibilitatile dintre ele sunt esentiale atunci cat iti aranjezi sus rearanjezi casa.

Portocaliu si maro, cu variantele lor corai si ciocolata, merg perfect impreunsa. Maro este o culoare relaxanta si dulce care merge perfect cu tonul entuziast si vibrant al portocaliului. Cele doua culori, portocaliu si maro se pun in valoare una pe alta, se potaneteaza si se calmeaza reciproc.

Citeste si: Portocaliu si albastru, scheme de culori si idei

Portocaliu si maro sunt o schema de culori care este foarte potrivita pentru orice camera prin confort. Se potrivesc inclusiv pentru un spatiu in aer liber, dar si pentru dormitor, living si bucatarie.

Portocaliul sau nuantele mai tari de corai sunt intr-o oarecare masura culori de varain echipa cu maro devine potrivit pentru toate anotimpurile.

Portocaliu si maro, o combinatie lejera

portocaliu si maoro

Marele avantaj este ca o combinatie intre cele doua culori este foarte usor de pus in aplicare. Maro este o culoare care se regaseste intr-un domeniu mare de materiale, dar exista si o multime de piese de mobilier si accesorii de interior in portocali.

Modul cel mai simplu in care poti combina cele doua culor este sa folosesti maro ca baza si  apoi sa adaugi portocaliu. Aceasta este schema cea mai buna, portocaliul fiind pata de culoare si nunata care pune accente.

Citeste si: Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

Combinatia de portocaliu cu maro se asociaza foarte bine cu alb, in dormitor,

Mai mult, a adauga accesorii albe – cum ar fi corpurile de iluminat si alte elemente de decor este mereu recomandata pentru ca intensifica ambele culori de baza si le potenteaza efectul.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply