Culori relaxante in casa

0

Iata care lista de culori relaxante in casa. Culoarea poate avea un impact enorm asupra starii de spirit. Un studiu de la Universitatea de Stat din Minnesota arata ca un mediu colorat in rosu creste reactiile organice la stres, in timp ce un mediu in care predomina verde si alb, relaxeaza.

Culori relaxante in casa (4)Culori relaxate in casa

Lavanda. Daca violetul este cu siguranta o culoare intensa nuantele de lavanda intra in categoria de culori relaxante in casa. Efectele sunt placute chiar daca folosesti lavanda doar ca accent de culoare.

Citeste si: Cele mai importante tendințe de decor în 2019

Gri deschis este culoarea perfecta pentru a colora o camera unde vrei sa te simti calm si relaxat. Griurile deschise sunt culori tolerante care se combina foarte bine albastru si alb, pentru a finisa decorul. Pentru o camera calda adauga la griul deschis accente de rosu sau auriu. Merg bine impreuna.

Albastrul deschis este una din acele culori relaxante in casa. Sugereaza spatiul si linistea cerului senin. Potrivit filozofiei Feng Shui albastrul deschis poate incetini ritmul cardiac si poate scadea tensiunea arteriala.

Citeste si:  Cum dai culoare casei. Trucuri, sfaturi si cateva idei

Culori relaxante in casa (1)

Albastrul este pe lista de culori relaxante in casa cu toate nuantele sale. Si albastrul gri, si albastrul intes si albastrul violet si albastrul marin. Se spune ca o casa fericita este o casa albastra si probabil ca nu degeaba. In plus albastrul este culoarea care se combina foarte bine cu rosu, cu verde, cu alb si cu toate nunatele de gri. In plus face o combinate extravaganta cu auriul.

Roz pal este si el o culoare care relaxeaza. Alege roz palid, in tonuri prafuite sau intense, dar inchise si vei avea un spatiu relaxant.

Culori relaxante in casa (3)

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Bejul in casa este o culoare clasica si des intalnita. Un motiv poate sa ca este una din acele culori relaxante in casa. Bejul face parte din familia de culori portocaliu si galben pe care le si sustine foarte bine ca tonuri pentru accente de culoare.

Citeste si: Culori in living. Combinatii ideale

Verdele este una din culorile de top atunci cand vine vorba despre relaxare. Efectele acestei culori de a combate starile de stres si pe cale anxioase au fost dovedite. Poti sa alegi orice nuanta de verde, atat pe cele palide cat si pe cele tari.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply