Idei creative pentru bucatarie

0

Iti propun o serie de idei creative pentru bucatarie. Am mai spus, o repet: bucataria este sufletul casei, asa ca este locul care are nevoie de culoare si o permanenta improspatare. Aceste idei creative pentru bucatarie asta fac: coloreaza si improspateaza bucataria intr-un mod simplu si rapid, fara investitii foarte mari. Aceste idei creative pentru bucatarie fac locul cald si placut, organizeaza si te ajuta sa castigi spatiu.

Idei creative pentru bucatarie

Citeste si: 10 idei istete pentru bucataria ta

Idei creative pentru bucatarie - CopyVerdeturi in fereastra. Una din aceste idei creative pentru bucatarie este aceea de folosi pervazul ferestrelor. Pune acolo cateva ghivece in care sa cultivi patrunjel, menta sau cimbru. Toate aceste ierburi cresc din nimic, sunt spornice si invioreaza bucataria.

Foloseste galetuse de metal in care sa pui ghivecele iar la baza aseaza un strat de pietris pentru ca excesul de apa sa se poata scurge. In felul acesta incidente sunt excluse iar plantele aromate vor colora bucataria.

Citeste si: Bucatarie alba. O solutie perfecta

Idei creative pentru bucatarie - Copy (2)Se spune ca in bucatarie fiecare palma de loc conteaza. O polita este solutia ideala pentru bucatarie. Poti pune orice: borcane, cani, cutii cu ceai si cafea. Uneori o politia poate schimba complet imaginea bucatariei. Nu te opreste nimic sa o faci singur (gasesti aici o idee), sau sa reconditionezi o politia veche. Se va potrivi cu decorul bucatariei, indiferent care este acesta tocmai prin aerul special pe care il are.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Idei creative pentru bucatarie - Copy (3)Coloreaza. Uneori este nevoie sa ascunzi sub un strat de culoare unele piese din bucatarie, fie pentru ca nu se potrivesc cu restul decorului, fie pentru ca sunt deteriorate, fie pentru ca vrei sa schimbi ceva in bucatarie. Ai putea incerca sa schimbi culoarea frigiderului, de exemplu, dar la fel de bine poti sa modifici “fata” unui dulap sau a mesei din bucatarie. O vopsea pe baza de apa si o culoare vie este cea mai buna solutie.

Citeste si: Rafturi deschise in bucatarie

Scaunele din bucatarie pot fi o nota de variatie si de stil. Nu-i nevoie ca toate scaunele sa fie identice, iar pe lista cu idei creative pentru bucatarie se afla si aceea de a aduce si folosi scaune diferite. Trucul este sa folosesti acelasi material, sau daca sunt din materiale diferite, aceeasi culoare.

Citeste si: Plante potrivite pentru bucatarie

Idei creative pentru bucatarie - Copy (4)Idei creative pentru bucatarie - Copy (5)Perne colorate. Imbraca in materiale diferite, dar asortate cateva perne mici si aseaza-le pe scaune. Intr-o incapere monocroma aceasta este una din cele mai bune idei creative pentru bucatarie.

In plus le poti schimba cat de des vrei si le poti asorta cu anotimpul. Bucataria o sa-si schimbe fata fara nici un efort.

Citeste si: Masa de bucatarie rotunda

O masa mare. Daca ai loc foloseste in bucatarie o masa mare. O poti face din lemn reconditionat sau din paleti, asa cum este aceasta. Vopsita in alb si bine asezata pe picioare solide utilitatea ei este imensa.

O masa mare in bucatarie este pretext pentru ca toata familia sa se adune, este locul perfect unde poti lucra sau unde cei mici isi pot face lectiile. O masa mare in bucatarie este semnul uni case cu inima mare!

Citeste si: Bucataria cu design minimalist

Toate aceste idei creative pentru bucatarie se pot adapta si trebuie privita ca o sursa de inspirate si un punct de plecare pentru propriile tale idei.

Sursa foto: ©2mmedia/Fotolia /

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply