Bucataria cu design minimalist

0

Design minimalist inseamna reintoarcere la esente, reducerea la formele primare si utilizarea esentialului. In stil minimalist se poate amenaja orice incapere din casa, dar bucataria cu design minimalist poate fi privita ca o oportunitate pentru ca implica ordine, o buna organizare a spatiului, eliminarea oricaror detalii inutile si orientarea catre practic si functional.

bucataria cu design minimalistCiteste si: Mobila minimalista. Principii si idei

Bucataria cu design minimalist este adresata persoanelor active, cu putin timp la dispozitie. Acest gen de bucatarie implica utilarea cat mai completa a bucatariei. Cuptorul cu microunde, plitele si hotele compacte, precum si alte elemente electrocasnice incorporate sunt o conditie pentru bucataria cu design minimalist.

Citeste si: Cum alegi chiuveta din bucatarie

In ceea ce priveste materialele de baza acestea sunt lemnul, otelul inoxidabil si sticla. Piatra naturala dar si plasticul de buna calitate pot fi incluse in bucataria cu design minimalist.

Partea demna de luat in seama este ca bucataria cu design minimalist poate fi organizata si in bucatariile mari si in cele mici.

bucataria cu design minimalistCiteste si: Asorteaza blatul de bucatarie cu bateria de la chiuveta

Frumusetea si stilul uei bucatarii minimaliste vine din jocul cu lumina, din utilizarea formelor geometrice, in conditiile in care se recomanda cat mai putine forme si culori.

bucataria cu design minimalistBucataria minimalista trebuie sa fie o bucatarie practica si ordonata. Mai ales ordonata. Acest stil inseamna cele mai noi electrocasnice, contraste si pete de culoare, dar foarte bine alese si folosite cu maxima zgarcenie.

O vaza cu flori sau o farfurie cu fructe este de cele mai multe ori suficienta.

Citeste si: Podeaua din bucatarie. Ce alegi

Principiul de baza pentru bucataria cu design minimalist este calitatea nu cantitatea. Alege ustensile durabile, pahare din cristal si farfurii mate. Renunta la perdele sau, daca este necesar foloseste un sistem de matizare al sticlei geamurilor.

Sursa foto: houzz

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply