Cum alegi chiuveta din bucatarie

0

Pare un obiect banal, dar chiuveta din bucatarie este cel mai folosit obiect din casa. Cum alegi chiuveta din bucatarie este foarte important pentru ca acesta este unul din obiectele cu durata foarte lunga de folosinta, iar chiuveta din bucatarie trebuie sa fie perfecta!

chiuveta din bucatarie

Decide inainte sa o cumperi daca vrei o chiuveta de bucatarie integrata in suprafata de lucru sau separata de aceasta. Cele mai bune alegeri sunt cele cu o chiuveta integrata, dar in anumite situatii acest lucru nu este posibil si atunci un model de sine statator este o solutie.

Citeste si: Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

Manerul robinetilor este foarte important, acesta trebuind sa ofere o priza buna pentru ca va fi utilizat de nenumarate ori pe parcursul unei zile. Materialele recomandate pentru bateria de chiuveta raman in continuare inoxul si alte metale non-poroase si antibacteriene, care nu vor prezenta zgarieturi si crapaturi nici dupa ani buni de utilizare a lor.

chiuveta din bucatarie

Evita plasticul indiferent de locul unde se afla cand este vorba despre chiuveta din bucatarie.

Ia in calcul montarea bateriilor la chiuveta din bucatarie pe perete deoarece modelele cu bateriile puse pe chiuveta sunt mai ineficiente si, in plus, favorizeaza acumularea de bacterii, mucegai si tot felul de resturi la baza lor.

Citeste si: Cele mai murdare locuri din bucatarie

Chiuveta din bucatarie poate sa fie una prevazuta cu echipament profesional. Exista baterii cu reglare a jetului de apa, de exemplu.

Sunt foarte utile si modelele de chiuveta duble cu unica alimentare, bateria fiind bineinteles gandita in asa mod incat sa poate servi ambele chiuvete.

Citeste si: Cum cureti vasele de plastic

Cumpararea, locul de amplasare si echiparea chiuvetei sunt bineinteles la alegerea ta, dar instalarea trebuie lasata pe mana profesionistilor pentru a se face o treaba buna si trainica, care sa nu rezerve surprize neplacute in viitor.

 

Sursa foto: homesiiphome.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply