Rafturi deschise in bucatarie

0

bucatarie cu rafturi dechide  (2)Solutia de depozitare cu rafturi deschise in bucatarie este una care are in egala masura avantaje si dezavantaje. Iata care sunt avantajele si dezavantajele solutiei cu rafturi deschide in bucatarie. Deseori ceea ce pentru unii poate sa fie un dezavantaj poate sa fie, in alte cazuri o solutie avantajoasa.

Citeste si: Cum alegi mobila de bucatarie

bucatarie cu rafturi dechide  (1)Costurile legate pentru realizarea acestor rafturi dechise sunt mult mai mici decat daca vei cumpara dulapuri de bucatarie. Spatiul de depozitare este expus, asfel ca trebuie sa pastrezi ordinea, iar vesela asezata pe rafturi, care devine decor pentru bucatarie, trebuie sa arate bine. Este necesar sa pastrezi ordine iar alimentele si alte cutii cu diferite continuturi trebuie sa arate bine si unitar.

Un avantaj este ca aceste raturi deschise in bucatarie ofera suficient spatiu de depozitare, uneori chiar mai mare decat in cazul dulapurilor clasice pentru ca le poti amplasa si acolo unde nu poti aseza un dulap inchis.

Citeste si: Mobilier mobil in bucatarie

bucatarie cu rafturi dechide  (3)Intr-o bucatarie cu rafturi deschide este obligatoriu sa ai hota pentru a preveni depunerea de impuritati pe vasele depozitate. Acest gen de organizare este foarte bun pentru bucatariile care comunica cu livingul, dar si pentru bucatariile mici.

Sistemul rafurilor deschise in bucatarie te obliga sa pastrezi ordine in bucatarie si sa speli vasele, pentru ca rafturile goale nu sunt deloc prietenoase.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

O bucatarie de acest gen este prietenoasa, functionala si foarte primitoare. Interesant este ca daca ai folosit o bucatarie de acest gen, in ciuda tuturor inconvenientelor pe care le are, o sa te cucereasca si iti va fi imposibil sa revii la o bucatarie clasica cu dulapuri inchise.

Nu trebuie omis faptul ca o bucatarie cu rafturi deschise este foarte usor de amenajat pentru ca rafturile sunt mult mai usor de facut si de adaptat la restul decorului, comparativ cu mobila de bucatarie traditionala.

Eu as alege fara sa stau pe ganduri solutia rafturilor deschise in bucatarie. Tu?

Sursa: apartmenttherapy.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply