Mobilier mobil in bucatarie

0

In bucatarie spatiul este intotdeauna insuficient. Femeile care bucataresc inteleg cel mai bine ce spun. Ce faci cand ai nevoie de spatiu? Solutia perfecta este data de mobilier mobil in bucatarie.

Mobilier mobil

Cand ma gandesc la mobilier mobil de bucatarie ma refer la dulapuri de dimensiuni reduse, dar suficient de incapatoare incat sa poti depozita in ele tot ce nu are loc in celelalte corpuri de mobilier de bucatarie, asezate pe roti. Marele avantaj este ca pot fi mutate dintr-un loc in altul si pot fi folosite in mai multe scopuri.

Citeste si: Covor pentru bucatarie

Daca nu te deranjeaza ca vesela si alte obiecte de bucatarie sa ramana la vedere, poti opta pentru un dulap mobil fara usi. Alege un model care sa te satisfaca din punct de vedere estetic, dar sa-ti fie si de folos in bucatarie si care sa functioneze ca insula in bucatarie atunci cand ai treaba si care sa poata fi mutat usor intr-un colt, cand nu-l folosesti.

Citeste si: Bucataria cu design minimalist

Daca ai mai multe sticle de vin sau de alte bauturi alcoolice si vrei sa le tii la vedere in bucatarie, poti opta pentru un dulap mobil, compartimentat astfel incat sa poata depozita sticle. Un astfel de dulap mobil poate fi transportat cu usurinta in camera de zi ca masuta de servit. In plus, daca iti ramane spatiu la dispozitie, il poti ocupa cu pahare sau vesela.

Citeste si: Masa din bucatarie. Cum o alegi

Un dulap mobil care sa poata fi scos atunci cand ai nevoie de spatiu suplimentar in bucatarie este o alta solutie excelenta pentru bucatarie. Aceasta este una din din solutiile excelente pentru o bucatarie mica, dar folosita intens.

Citeste si: Cum alegi chiuveta din bucatarie

Oricum, indiferent de model si de utilitatea caruia ii este destinata, o piesa de mobilier mobil in bucatarie este una din piesele de maxima utilitatea in casa, in general, si in bucatarie, in special.

Sursa: stepinit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply