Covor pentru bucatarie

0

Exista mai multe reguli in alegerea celor mai bune covoare, iar fiecare camera le are pe ale ei. Daca vrei sau daca ai nevoie de un covor pentru bucatarie in perioada rece a anului, iata cateva sfaturi, idei si solutii. Un covor pentru bucatarie poate sa fie eclectic, traditional, clasic saui altfel.

Covoare colorate intr-o bucatarie monocroma. Ideea este ca daca tot apelezi la un covor pentru bucatarie peste gresie sau parchet, cea mai buna solutie este sa alegi covoare colorate pentru ca ele completeaza destul de frumos zona de trafic din bucatarie.

Citeste si: Cum alegi gresia din bucatarie

Nu merge pe materiale sofisticate. Un covor pentru bucatarie este din capul locul un covor sacrificat pentru ca probabilitatea sa se verse ceva, sa se pateze sau sa se strice este foarte mare

Covoare diferite. Este o solutie practica. Alege mai mute covorase mici, diferite si acopera zonele reci din bucatarie, pentru un plus de confort. Covorasle mici sunt mai usor de curatat, mai usor de intretinut si mai usor de depozitat, atunci cand nu mai ai nevoie de ele in bucatarie.

11-Storybook-CottageCiteste si: Feng Shui in bucatarie

Un covor lung si ingust este util in bucatariile care nu au foarte mult spatiu. Eventual alege unul cu dungi. au avantajul ca maresc vizual spatiul si sunt usor de intretinut.

Covorul in bucatarie este un adaus, un intrus, motiv pentru care este mai logic sa fie tratat ca atare. Nu-l asorta cu nimic, nu incerca sa-l integrezi in decor. fa-l sa fie ca nuca-n perete, in mod evident, pentru ca asa si este.

Citeste si: Masa din bucatarie. Cum o alegi

Daca esti foarte scrupulos in ceea ce priveste decorul din casa atunci alege un covor invizibil. Adica un covor pentru bucatarie care sa nu se vada si care sa fie exact in ton cu restul decorului.

Sursa: homedesignlover.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply