Parchet in bucatarie. Cum il alegi

0

Este o idee buna sa ai parchet in bucatarie? Parerea noastra este ca da. Bucataria este un spatiu cu trafic intens si un loc prin care trec toti ai casesi. Asa ca bucataria trebuie sa fie un loc cald, placut si confortabil. A avea parchet in bucatarie este o idee buna si din punct de vedere estetic si din punct de vedere al utilitatii.

parchet in bucatarie

Exista o multime de modele de parchet in functie de provenienta lemnului si de stilul de amenajare. Prima conditie pe caresta trebuie sa o implineasca este rezistenta.

Citeste si: Parchet in texturi rustice

Un parchet solid din stejar, spre exemplu, este potrivit intr-o bucatarie traditionala si poate face “corp comun” cu holul si camera de zi. Astfel, se va crea impresia de un spatiu uniform si aerisit.

parchet in bucatarieIntr-o bucatarie clasica, un parchet laminat care imita lemnul natural este o buna alegere. Realizat din mai multe placi de fibra comprimate, acoperite de o imagine fotografica de lemn si de un strat protector, acesta este mai usor de ingrijit, fiind identic ca imagine, cu parchetul din lemn masiv.

parchet in bucatarieCiteste si: Parchet si gresie in baie

Parchetul din lemn prelucrat, rezista mai mult in timp, iar acesta nu este afectat de umiditatea din bucatarie, create de abur. Cu acest gen d eparchet in bucatarie vei putea folosi doua tonuri de lemn, ceea ce duce la un efect vizual de marire a bucatariei.

O solutie de parchet in bucatarie este cel care imita lemnul de pin antichizat si care este  potrivit intr-o bucatarie deschisa.

Pentru o bucatarie moderna si eleganta, parchetul din lemn de fag, de culoare deschisa reprezinta o alegere mereu inspirata.

Citeste si: Casa unde predomina negrul

O pardoseala inchisa la culoare si parchet in bucatarie in tonuri grave este ideal intr-o bucatarie alba. In felul acesta, atat mobilierul cat si parchetul se vor scoate in evidenta unul pe altul. Parchetul din lemn de stejar este o investitie de durata care o sa creasca si valoarea casei si aspectul acesteia.

Sursa foto: profloors

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply