Casa unde predomina negrul

0

Esential in aceasta amenajare a fost nu atat bugetul, cat conceptul designerului Amalia Predescu (www.dekorestudio.ro), care a preluat apartamentul nou-nout, cu doar cateva piese de mobilier prezente in spatiu si cu finisajele montate.

Cu masa si scaunele din dining si mobilierul din bucatarie deja existente, designerul a definitivat amenajarea mizand pe un stil modern, elegant.

 

Proprietarul a vrut si elemente inspirate din stilul clasic in casa, usor punctate, doar in unele locuri.

Asa au aparut cele doua zone din dreptul ferestrelor din living, cu scaunele si masutele de la Kare, separeuri in plus de stat la discutii la petrecerile care au loc deseori in casa, invitatii nefiind fortati sa se concentreze doar pe canapelele din centrul camerei.

 

Bucataria deschisa spre living este dotata cu mobilier modern, elegant si sisteme functionale, dar acestea nu au impiedicat alegerea catorva detalii decorative pe care unii le-ar putea considera daca nu excentrice, in mod sigur pretioase (observa candelabrele cu luciri de cristal).

In tot acest lux, proprietarii au mereu grija ca orice urma de vesela sau alte ustensile de bucatarie sa fie bine ascunse, depozitandu-le in generoasele dulapuri cu care este dotat mobilierul.

 

Este evidenta aici o pretiozitate care te duce cu gandul la atmosfera dintr-un hotel de lux. Secretul: asortarea perfecta.

Ancadramentul din lemn a fost o alegere a constructorilor. Designerul a decis sa il capitoneze cu acelasi material ales pentru draperii si cuvertura.

Mobila, decoratiunile, accesoriile au fost alese pe comanda pentru ca asortarea sa fie perfecta. Vezi si recomandari pentru o baie de lux.

Articol publicat in revista Casa si gradina

Text: Oana Monoran
Foto: Andrei Baltaretu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply