Masa de bucatarie rotunda

0

masa de bucatarie rotundaVreau sa va impartasesc o idee minunata. O masa de bucatarie rotunda. De ce rotunda? Pentru ca o masa de bucatarie trebuie sa fie prietenoasa, iar o masa de bucatarie rotunda este superlativul in ceea ce poate sa insemne intimitate si apropiere.

Citeste si: Trei mese spectaculoase

Imagineaza-ti micul dejun, dimineata, in familie, cu toti ai case adunati pe langa masa de bucatarie rotunda. Chicotesc, isi dau coate, se mobilizeaza unul pe altul. Sau placerea de a bea cafea in diminetile de weekend, la bucatarie, langa jumatatea ta. O masa de bucatarie rotunda apropie, imprieteneste, uneste.

Pentru a te bucura pe deplin de o masa de bucatarie rotunda alege mereu un model sanatos, solid si cat mai stabil se poate. O masa de bucatarie rotunda sau nu trebuie sa fie suficient de mare, asftel incat sa incapa toti ai casei si, eventual, prietenii.

Citeste si: Mobilier mobil in bucatarie

O masa de bucatarie rotunda este ideala pentru o familie cu copii mici, pentru ca scapi de orice angoasa in ceea ce priveste colturile mesei. Pare putin, dar nu e!

Cand alegi o astfel de masa de bucatarie stabileste dimensiunea astfel incat sa ramana loc in jurul ei. Marele avantaj este ca in jurul unei mese rotunde poti s apui mai multe scaune decat in jurul unei mese dreptunghiulare. Cele mai bune (scaune) sunt taburetii. Daca mergi pe varianta scaunelor cu spatar alege-le pe cele care se pot stivui. Castigi incredibil de mult spatu.

Citeste si: Altfel de mese pentru camera de zi

Te-ai putea gandi si la o masa de bucatarie rotunda cu blat de sticla. Iti lasa iluzia de spatiu, este fluida si foarte eleganta. Alege o masa alba.  Dar poti sa mergi si pe variante colorate. Dat fiind blatul mare, cea mai buna solutie sunt nuantele pastelate. Si, mai adaug, un amanunt. Exista si varianata plianta. Eventual o lasi jumatate stransa si o lipesti de perete. Interesant, nu?

Sursa: 79ideas.org

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply