Trei mese spectaculoase

0

Masa la care stai la masa, acasa poate sa fie o masa oarecare sau una din aceste mese spectaculoase. Toate aceste trei mese spectaculoase sunt speciale prin simplitatea si eleganta lor. Toate se potrivesc si in bucatarie, daca aceasta este suficient de mare pentru ele, dar merg foarte bine si in living sau in zona pentru luat masa.

untitled3

Citeste si:  Mobilier mobil in bucatarie

Prima din cele trei mese spectaculoase este o masa incredibil de simpla. Este facuta din PAL melaminat, are blatul foarte subtire, iar picioarele pleaca, fara nici un artificiu, fix din colturile mesei. Picioarele mesei sunt foarte subtiri si egale de sus pana jos. Masa pare ireal de usoara, dar cu toate acestea este grea si solida.

Este masa ideala pentru orice bucatrie, se preteaza perfect in camera de zi si este multifunctionala, pentru ca poate sa fie la fel de bine si masa, pentru stat la masa si mancat, dar si un elegant birou. Este genul acela de masa care se adapteaza perfect, indiferent de decorul in care se afla.

Citeste si: Altfel de mese pentru camera de zi

untitledAceasta a doua din seria de mese spectaculoase este cu adevarat impozanta. Este facuta din lemn masiv, este slefuita in amanunt si lacuita cu un lac natural. Este una dintre cele mai frumoase mese rotunde pe care le-am vazut, este simpla, eleganta, impunatoare si te imbie sa te asezi in jurul ei.

Picioarele completeaza rotundul perfect, prin forma lor cu unghiuri ascutite dar asigura, in acelasi timp si confortul celor care stau la masa si stabilitatea acesteia. O masa ca aceasta nu-si poate gasi loc usor, dar se potriveste intr-un living clasic si intr-o bucatarie mare. Oricum inainte de a cumpara masa de bucatarie afla aici care sunt criteriile pe care trebuie sa le iei in calcul cand alegi masa din bucatarie.

untitled1

Citeste si: Biroul de acasa. Modern simplu si eficient

Spectaculos la aceasta a treia masa este fibra lemnului care este un decor natural plin de farmec. Este o masa din lemn de fag, slefuita si lacuita cu un lac special care pune in evidenta fibra si modelul natural al lemnului. Aceasta face din ea una din cele trei mese specataculoase.

Este genul de masa care merge in orice bucatarie si care poate foarte bine sa fie folosita si ca masa de lucru, intr-un decor modern, tocmai prin nota de contrast pe care o face si modelul natural al mesesi, dar si prin culoarea speciala a acesteia.

Citeste si: Casa suedeza, model de organizare si stil

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply