Regulile Feng Shui in camera de zi

0

Principiile Feng Shui sunt un stil in decoratiunile interioare caracterizat prin organizare si confort.

Feng Shui in camera de zi

Regulile Feng Shui in camera de zi sunt o filozofie a frumosului, a bunului simt si un mod in care casa devine acasa. Daca in alte camere aceste principii aduc liniste si relaxare, regulile Feng Shui in camera de zi inseamna comuniune si energie pozitiva. Casa Feng Shui este o casa frumoasa si pozitiva.

Citeste si: 5 trucuri in decoratiuni interioare care functioneaza

Camera de zi trebuie sa fie o incapere confortabila, in care toata familia sa se simta bine impreuna. Forma ideala pentru living este patrata sau dreptunghiulara, cu ferestre indreptate cat mai mult inspre soare. Una din regulile Feng Shui in camera de zi spune ca intre aceasta camera si usa de la intrare trebuie sa existe o cale directa, ideal fiind ca usa de la intrare in casa sa fie vizibila din camera de zi, separate insa de un hol.

Feng Shui in camera de zi impune ghivece cu flori si frunze verzi

Recomandarea specialistilor Feng Shui este ca in dreptul usiilor din camera de zi sa exista o planta verde. Aceasta trebuie ingrijita cu atentie pentru ca frunzele galbene aduc ghinion. Oricum regulile Feng Shui in camera de zi cer ca in aceasta incapera sa fie cel putin o planta. Daca sunt mai multe ghivece cu flori si plante numarul acestora trebuie sa fie impar.

Una din cele mai utile recomandari Feng Shui in camera de zi spune ca mobila trebuie aranjata astfel incat accesul prin camera sa se faca usor, fara obstacole. Nu inghesui prea multe mobila. Se spune ca un spatiu aerisit aduce abundenta. Canapeaua si fotoliile, prezente in orice camera de zi, trebuie pozitionate in asa fel ca, usa de la intrare sa fie in laterala si niciodata in fata, iar in spate sa fie un perete.

Citeste si: Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva

Regulile Feng Shui in camera de zi spun ca in aceasta camera trebuie sa se afla o masa. Nu conteaza forma. O masa in camera de zi aduce stabilitate si echilibru familiei cu o singura conditie: masa trebuie folosita din cand in cand si pentru a manca, iar daca acest lucru nu este posibil, pe masa din sufragerie trebuie sa se gaseasca mereu ceva bun de mancat: un vas cu fructe, seminte sau prajituri.

Din punct de vedere Feng Shui, in camera de zi nu trebuie sa lasam materiale pentru curatenie. Ele simbolizeaza inlaturarea venitului, a sanatatii si a prosperitatii.

Camera de zi este locul care trebuie sa fie cel mai impodobit. Aici isi gasesc cel mai bine locul carti, fotografii de familie, diplome si alte obiecte care reprezinta familia. Regulile Feng Shui in camera de zi cer insa ca acesta incapere sa nu fie incarcata.

Citeste si: Codul culorilor si ce mesaje transmit ele

Regulile Feng Shui in camera de zi recomanda ca ramele fotografiilor sa fie din lemn, culorile predominante in camera calde si luminoase, iar tablourile sa fie mereu facute de mana omului, si nu din hartie.

Una din regulile Feng Shui in camera de zi pe care trebuie sa o respecti este sa nu tii niciodata scaune pe care nu le folosesti. Cu alte cuvinte, toate scaunele din camera de zi trebuie sa fie utile.

Sursa: about.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply