Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva si organizata

0

Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva sunt utile si usor de realizat. In plus toate aceste trucuri Feng Shui sunt ieftine si imbunatatesc starea generala de spirit pentru ca daca nu fac minuni, sigur dau un aer placut casei tale.

1. Ordine. Toate obiectele din casa ta trebuie sa fie pe placul tau si sa insemne ceva pentru tine. Daca nu-ti plac, daca nu-ti trebuiesc, arunca-le. Este benefic sa stai intr-o casa in care esti inconjurat numai de articolele pe care le iubesti si care sunt utile.

2. Intrare primitoare. Pune mici carpetele colorate la intrare, decoratiuni florale pe usa, un scaun special in hol. Sunt elemnete de baza Feng Shui pentru o casa pozitiva si te vor face sa te simti bine primit in acasa ta.

Citeste si: Trucuri Feng Shui. 5 trucuri simple pentru casa

3. Nu tine becuri arse. Lumina inseamna viata! Asa ca lumineaza-ti fiecare coltisor obscur si vei vedea cum te simti imediat mai bine. Si mai ales nu uita sa schimbi un bec care se arde, imediat.

4. Numar si nume pe usa. Pune-ti numar la casa si numele pe usa. Este un mod in care marchezi teritoriul si iti asumi drepturile fata de casa ta.

5. Vedere de ansamblu. Din fiecare colt al casei, mai ales din cele care au locuri unde stai asezat sau culcat trebuie sa ai o buna vedere de ansamblu. O sa ai senzatia de aer respirabil, dar si de mai mult spatiu.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

6. Lumanari parfumate. Lumanarile parfumate sunt un detaliu Feng Shui  pozitiv si benefic mai ales daca sunt cu arome naturale, daca au forme frumoase si daca sunt din ceara naturala si, mai ales atunci cand sunt aprinse. Pune lumanari inclusiv in baie unde te poti rasfata cu mirosuri fine.

7. Un detaliu Feng Shui cu importanta este acela ca toate usile din casa sa se inchida si sa se deschida usor. La fel si usile dulapurilor si sertarele. E benefic!

8. Incearca sa admiri lucrurile din casa ta! Energia ta este alimentata de privire, asa ca locurile pe care le privesti trebuie sa-ti placa si sa te alimenteze pozitiv.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply