5 trucuri in decoratiuni interioare care functioneaza perfect, mereu

0

Profesionistii in decoratiuni interioare nu sunt de acord cu trucurile, dar cu toate acestea tot ei sunt cei care spun ca acestea sunt de mare efect daca sunt corect aplicate. Am gast cateva sfaturi si am ales 5 trucuri in decoratiuni interioare care functioneaza perfect.

Un pat mai mare. Acesta este primul truc care schimba complet dormitorul. Nu exista dormitor in care sa nu incapa un pat mare. Mai bine scoti mobila si lasi numai patul. Asa spun specialistii! Un pat mare face o camera sa para mai mare. Trebuie, totusi sa gasesti un echilibru intre dimensiune camerei si cea a patului.

decoratiuni interioare

Citeste si: 10 moduri in care accesoriile iti transforma incaperea

Zugraveala inchisa la culoare. Acesta este unul din trucurile in decoratiuni interioare cel mai controversat. Exista ideea ca un perete negru micsoreaza spatiul, cand in fapt se intampla exact pe dos. Daca iti planifici sa decorezi o camera mica ia in calcul si culori inchise la culoare nu doar alb sau alte culori pastelate.

decoratiuni interioare

Amestecul de stiluri. Acesta este un truc foarte bun in decoratiuni interioare, este reconfortant si o idee foarte buna mai ales daca vrei sa faci o camera moderna si eleganta, mentinand in acelasi timp o atmosfera confortabila.

Adauga accente clasice si de epoca intr-un decor modern. Merge de fiecare data.

Citeste si: Cum iti decorezi dormitorul in stil japonez

Lampi de supradimensionate. Aceasta este o solutie care da un aspect impunator mentinand in acelasi timp confortul. Ca truc in decoratiuni interioare, lampile supradimensionate dau un efect dramatic si o stare de spirit romantica si primitoare.

Citeste si: Cum aduci natura la tine acasa

decoratiuni interioare

Plante mari. Acesta este un truc pe care il folosesc toti specialistii in decoratiuni interioare. Este una din cele mai bune metode pentru a umple un spatiu gol si a da armonie, unitate si echilibru spatiului. In plus plantele sunt foarte versatile si arata bine in orice fel de decor.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply