Eleganța simplității în alb și negru

0

Combinația de alb cu negru este nemuritoare și dovada supremă că eleganța simplității domină orice altă combinație de culori și forme. O pledoare pentru eleganța simplității în alb și negru poate fi realizată cel mai bine, concret, cu argumentele în față.

eleganța simplității

Citeste si: Minimalismul unui decor opulent

Eleganța simplității în alb și negru este, în fapt, de o infinită complezitate, pentru că tonurile de alb și negri sunt mult mai variate decât pare la prima impresie. Contează nu doar nuanțele de alb și negru dar și materialele. Lemnul mat colorat în negru se asociază mereu perfect cu suprafețe lucioase negre sau albe care dau contrast, adâncime și pun în evidență diferențele și complexitatea asocierilor.

Citește: Stilul boem, o abordare practica

Cele două culori complementare se vor îmbrățișa mereu într-un mod unic în sclipirile și adâncimile oglinzilor. Oglinda este accesoriul fără de care nu se poate într-o combinație de alb și negru. Oglinda este cea care face legătura între cele două extreme, care le amestecă și le combină ca într-o vrajă.

Citeste si: Ce inseamna simplitatea pentru decoratiunile interioare

Un decor care mizează pe eleganța simplității în alb și negru este perfect pentru a specula puterea petelor de culoare, dar și a diferențelor majore între materiale. Sticla (roșie în cazul nostru), detaliile metalice (aurii) fac o combinație perfectă cu negrul mat, griul pereților și sclipirile clare ale oglinzii. Nimic nu este în plus, nimic nu lipsește, iar formele, matareialele și culorile lor se asociază cu eleganță, personalitate și un inegalabil farmec.

Citeste si: Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

O dovadă că eleganța simplității în alb și negru stă mai ales în asocierea culorii și materialelor este faptul că luate separat fiecare din piesele de decor care alcătuiesc acest ansamblu sunt anonime și fără farmec. asocierea lor este cea care generează vibrații și emoție. Cu alte cuvinte eleganța simplității în alb și negru stă în proporții, detalii și îmbinări.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply