Cele mai frumoase flori pentru Ziua Indragostitilor

0

flori pentru Ziua Îndragostiților (6)

În orice casă trebuie să existe flori pentru Ziua Îndragostiților, iar florile pentru această zi specială trebuie alese cu atenție și grijă. Semnificația și simbolul florilor este esențial. Iată câteva idei și poveștile celor mai inspirate alegeri de flori pentru Ziua Îndrăgostiților. Alegerile noastre sunt totodată și cele mai populare flori pentru Ziua Îndrăgostiților

flori pentru Ziua Îndragostiților (4)Trandafirii roși. Nu este surprinzător faptul că trandafirul roșu este un clasic! Trandafiri rosii simbolizeaza iubire, dragoste, frumusețe și perfecțiune. Este o floare scumpă, dar este mereu alegerea perfectă.

Gerbera sau margaretele nobile sunt a doua cea mai bună alegere. Culorile lor vii și vesele simbolizează frumusețe, inocență și puritate. Pentru că sunt flori pline de viață gerbera aduce mereu bucurie și celui care o oferă și celui care o primește.

flori pentru Ziua Îndragostiților (2)Lalelele. Aceste dragălașe flori de primăvară sunt imaginea perfectă pentru dragoste. Mereu proaspete, elegante, vesele și colorate lalelele sunt o alegere bună pentru îndrgostiții tineri. În plus direază mult în vaze, sunt colorate și miros a primăvară.

Alstroemeria sau crinul peruan este o floare regală, scumpă, dar spectaculoasă care face impresie uluitoare de fiecare dată. Alstroemeria poate fi roz sau galbenă. Floarea reprezintă prietenie și devotament. pe o tulpină sunt mereu mai multe flori, unele deschise altele boboci, care de regulă se deschid toate în vază. Este genul de floare simbol, care se oferă singură sau, pentru a produce un veritabil șoc, în buchete voluminoase, combinate cu ierburi decorative verzi.

flori pentru Ziua ÎndragostițilorCrinii albi. Originali din Asia crinii albi sunt fabuloși dacă sunt grupați în buchete. dau sentimentul de clasă și stil și sunt o alegere sofisticată cu aer regal. Parfumul acestora este un dar în plus.

Orhidee. În mod tradițional aceste flori simbolizează dragostea, frumusetea, luxul și puterea. In plus, sunt seducătoare prin aerul lor exotic. O orhidee este la fel de prețioasă ca un buchet de trandafiri.

flori pentru Ziua Îndragostiților (5)Garoafele sunt flori vesele, simpatice și admirabile prin simplitatea lor. Remarcabilă este paleta colositică si aroma lor ușor înțepătoate. Combinate în buchete mari, multicolore, rosii sau în două culori sunt un dar plăcut, aducator de zâmbete și bucurie. Nu în ultimul rând, în buchete mari de garoafe nu doar că rezistă mult în vază, dar sunt și foarte decorative.

Iriși mov și galbeni. În unele părți ale lumii, iriși albaștri sau mov închis simbolizeză dragoste profundă, admirație, credință și speranță. Combină irișii mov cu lalele roșii și efectul o să fie spectaculos și impresionant.

Ce flori pentru Ziua Indragostiților ai ales?

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply