5 proiecte pentru casa ta in 2017

0

Nu stiu voi ce planuri aveti in 2017, dar printre alte idei pentru viitor include si proiecte pentru casa ta. Iata care sunt planurile noastre pentru casa in 2017 si tot atatea proiecte pentru casa ta in Anul Nou care o sa vina curand!

Mobila transparenta este una din marile cuceriri din ultima perioada si stilul intra cu succes in decoratiunile interioare. Mobila transparenta este unul din cele 5 proiecte pentru casa ta in 2017. Fie ca alegi o masa pentru camera de zi sau pentru bucatarie, fie ca alegi scaune sau o masa de cafea, acestea trebuie sa fie unul din planurile pentru 2017.

Citeste si: Mobila transparenta. O povocare pentru casa ta

Schimba vesela din bucatarie. Nici nu-ti imaginezi ce efect benefic are aceasta investitie minima in casa. Toata starea de spirit si tot aerul din casa se vor schimba. Acesta este unul din cele mai simple proiecte pentru casa ta in 2017. Stiai ca se spune ca nu-i bine sa tii in casa farfurii si cani ciobite. Desi cioburile aduc noroc, vasele ciobite poarta ghinion…

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Reconditioneaza o piesa veche de mobilier. Este unul din cele mai utile proiecte pentru casa ta in anul care vine. Este mult mai util s areconditionezi decat sa cumperi ceva nou, este mult mai placut si mult mai folositor si pentru tine si pentru mediu.

Fie alegi o piesa veche pe care deja o ai, fie cumperi sau iei o piesa veche abandonata si ii oferi o noua sansa la viata, efectul este la fel de benefic. Este admirabil cata viata are in ea mobila veche reconditionata si cat de bine se integreaza in decorurile noi sau clasice.

Citeste si: Decoreaza cu mobila veche

Fa ceva cu mainile tale pentru casa ta. Este unul din proiectele  in care trebuie sa pui suflet, din cele 5 proiecte pentru casa ta.

Poti face o patrura tricotata, poti face o husa pentru canapea sau poti face o etajetra noua. Idei gasesti aici: proiecte DIY

Cumpara sau fa un lampadar cu totul special. Timp si rabdare sa ai pentru ca idei si proiecte gasesti. Nu omite faptul ca in aceasta perioada din an magazinele sunt pline de materiale care sunt extrem de utile in proiectele de tipul DIY. fa aceste achizitii acum si apoi o sa fii mult mai determinat sa te implic in proiecte de vricolaj si amenajare in casa. Si este atat de placut sa faci cu mainile tale ceva pentru casa…

Un lampadar se incadreaza bine indiferent de decorul casei tale, iar o sursa noua de lumina este deseori suficienta pentru a improspata tot aerul din casa. Si poate sa fie unul din proiectele pentru casa ta in 2017. Succes si inspiratie!

Citeste si: Abajurul, un altfel de obiect de decor

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply