Decoreaza cu mobila veche

0

Mobila veche are un farmec cu totul si cu totul aparte. Refolosirea si punerea in valoarea a acesteia, in decorul caselor noastre, este posibila si merita incercata. Ai mai multe variante la dispozitie: reconditionarea sau integrarea mobilelor vechi in starea in care se afla intr-un decor nou.

mobila veche

Reconditionarea are si ea mai multe variante. Poti incerca o reconditionare totala care sterge in cea mai mare masura aerul vechi al mobilelor sau poti pastra si pune in valoare tocmai aspectul de mobila veche, pe care aceasta il are. In acest din ultim caz este necesara curatarea atenta si reconditionarea detaliilor functionale ale mobilelor vechi pentru ca aceasta sa fie utila si folositoare.

Citeste si: Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

Mobila veche este insa mereu fermecatoare si are marea capacitate de a infrumuseta spatiul. Cu toate acestea, a incorpora mobila veche sau piese antice intr-un decor nou este dificila, indiferent de stilul general al casei.

Poti folosi cate o piesa de mobila veche in camera de zi sau in dormitor, pentru a construi un ansamblu rafinat, sau poti face un pas mai departe si sa folosesti exclusiv mobila veche. Rezultatul poate sa fie uluitor, asa cum este si cazul in aceasta casa minunata din Madrid, Spania, unde au fost facute fotografiile.

Citeste si: Idei fabuloase pentru mobila veche

Mobila veche folosita, cu foarte mici exceptii, in toata casa a dus la un design interior exceptional de placut, pasnic si cald.

mobila veche

Paleta de culori folosita este simpla si este bazata pe cateva contraste care pun in evidenta piesele de mobila veche. Designul interior este perfect functional, iar mobila veche da un caracter cu totul special intregii case.

Mobila veche vine in completarea unor detalii ale casei. Podelele, zugraveala si lemnaria usilor si a ferestrelor are si ea un aer vechi, dar foarte bine ingrijit. Mobila veche merge foarte bine in camere mari si luminoase, pentru ca de cele mai multe ori aceste piese de mobilier sunt voluminoase. Elemenetele mici de decor sunt si ele in ton cu mobila veche.

Citeste si: Trucuri indraznete pentru designul casei tale

Merita spus ca piesele au fost cumparate in timp si nu fac parte dintr-o serie, asa cum s-ar putea crede, ceea ce dovedeste din nou cat de versatila este mobila veche.

Privita in ansamblu aceasta amenajare interioara cu mobila veche dovedeste cat potential exista inca in “vechiturile” din casa bunicii si ce minuni se pot face cu ele. Mult mai mult decat un decor retro.

O colectie de fotografii din aceasta minunata casa poti vedea aici.

Sursa: uevo-estilo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply