Mobila transparenta. O povocare pentru casa ta

0

Mobila transparenta este o provocare pentru casa ta si iti aduce o serie de avantaje, atat estetice cat si practice. Numita si mobila fantoma, aceasta mobila transparenta pare inexistenta. Mobila transparenta este cea mai noua tendinta in design-ul interior.

mobila transparenta (5)

Mobila transparenta este facuta din sticla (recomandata in camera de zi ) sau din plastic (ideala pentru bucatarii, camera copiilor) si au un impact major in realizarea economiei de spatiu, pentru ca nu incarca vizual spatiul si dau un aer aerisit camerelor.

Mobila transparenta, adaptabila in orice decor

Marele avantaj pentru mobila transparenta este ca prin transparenta sa se adapteaza in absolut orice decor, indiferent de stilul general al camerei si este independenta de spatiul. Acest mobilier aproape invizibil se integreaza perfect in orice camera, merge in bucatarie, in baie si se potriveste excelent in camera de zi.

mobila transparenta (3)Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Combinatia intre mobila vizibila si mobila transparenta este perfecta si da un aspect original incaperii si o valoare estetica deosebita. Daca incaperile sunt mici si neancapatoare mobila transparenta te ajuta sa castigi spatiu, din punct de vedere vizual.

Citeste si: Inovatie: lemn si textile

Designerii folosesc mobilierul transparent in orice incaprere, in birouri, sufragerii, camere de zi, terase, chiar si in camerele copiilor.

mobila transparenta (1)Scaunele transparente sunt cele mai utilizate piese. Puse in jurul unei mese nu vor incarca spatiul la fel de mult ca traditionalele scaune.

O masuta de cafea transparenta va da un plus de dimensiune camerei indiferent de restul detaliilor de obilier din camera.

Daca nu indraznesti sa te avanti si sa ai o masa de sufragerie transparenta poti opta pentru piese de decor mai mici, cum ar fi rafturile si accesoriile de depozitare transparente.

Citeste si:  Mobila noua si veche, impreuna. Sfaturi si idei

Dincolo de tenditie, stil si noutate mobila transparenta este o provocare pe care o poti lua in considerare.

Sursa foto houzz.com, ideabooks

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply