Unde gresesti cand amenajezi sufrageria. Verifica si vezi!

0

greşeşti când amenajezi sufrageria (3)Am făcut o listă cu cele mai frecvente erori când amenajezi sufrageria. Verifică lista şi corectează greşelile!  

1. Alegerea culorii pereților este printre ultimele operațiuni în decorare. Mobilierul are prioritate, pentru că este mult  mai ușor să potriveşti culoarea pereţilor cu canapeaua decât invers, culoarea canapelei cu cea a pereţilor, de exemplu.

Citeste si: Trucuri care fac un apartament mic sa para mai mare

2. Piese de mobilier inconfortabile de dragul formei. De exemplu canapelele fără brațe, chiar şi frumoase. Greşeşti când amenajezi sufrageria lundu-le în calcul pentru că sunt inconfortabile şi neprietenoase.

3. Neglijarea accesoriilor şi dezordinea. Aceasta din urmă nu contribuie la îmbunătățirea unui decor, ba chiar din contră. Să mă explic: dacă măsuţa de cafea este  acoperită cu reviste sau nu poţi vedea rafturile din cauza cărților, este timpul  reevaluezi accesoriile. În plus, nu uita: pereții sunt locuri ideale care trebuie decorate aşa că nu îi lăsă dezgoliţi.

Citeste si: Mobila transparenta. O povocare pentru casa ta

greşeşti când amenajezi sufrageria (1)4. Depozit de obiecte inutile – prea multe lucruri sunt … prea multe. Regula spune că atunci când aduci un obiect nou, unul vechi trebuie scos din cameră! Nu o respecti, atunci greşeşti când amenajezi sufrageria. Curățenia în casă este un proces săptămânal, nu zilnic, dar ordinea în cameră se menţine prin eliminarea obiectelor inutile.

5. Cumpărături fară discernământ sau, cu alte cuvinte, atunci când ai nevoie de un covor, de o canapea, de o masă de sufragerie, le cumperi pe primul loc ieşit în cale. Greşeşti când amenajezi sufrageria, dacă nu analizezi ce cu ce se potriveşte şi ce cu ce nu se potriveşte. Uneori pentru lucrurile cu adevărat potrivite trebuie să aștepti, iar alteori calitatea costă.

Citeste si: Cele mai frumoase sufragerii

6. Neglijarea proporțiilor –  prea pentru spațiul disponibil sau piese de prea mici, ori un covor minuscul în mijlocul unui living spațios, acestea sunt câteva situaţii în care greşeşti când amenajezi sufrageria.

Regula spune că atunci când aduci un obiect nou, unul vechi trebuie scos! Nu o respecti, atunci greşeşti când amenajezi sufrageria.

greşeşti când amenajezi sufrageria (2)7. Împingerea tuturor pieselor de mobilier lângă pereţi transformă un living de dimensiuni mici într-un loc înghesuit. Într-un spațiu conversațional de 15-20 metri pătraţi, cât înseamnă un living, trebuie să folosiți mobilierul cu multă atenţie şi, deseori, cu multă zgârcenie.

Citeste si: Frumoasa camera mica. Idei si sfaturi

8. Transformi livingul în cinema. Coversaţia a fost, cândva, un motiv de sărbătoare şi acesta trebuie să fie scopul principal pe care trebuie să îl aibă sufrageria. Dacă vei acorda toată atenţia televizorului, greşeşti când amenajezi sufrageria.

9. Ignorarea uzurii. Uneori, pentru a observă uzura unui obiect familiar este nevoie de puțin efort – pentru că văzând cameră în fiecare zi te obișnuieşti cu lucrurile din ea și nu mai observi când acestea se uzează. Vestea bună este că nu trebuie să depuneți un efort deosebit pentru a menține aspectul viu al livingului, este suficient să desprăfuieşti zilnic și să menții curățenia și ordinea. Schimbă din când în când perdelele, husa canapelei, lustruieşte podelele şi camera o să fie mereu nouă.

Tu unde greşeşti când amenajezi sufrageria?

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply