Trucuri care fac un apartament mic sa para mai mare

0

apartament mici (6)Unele din trucurile care fac un apartament mic sa para mai mare sunt evidente si le cunoastem, dar altele sunt adevarate secrete pe care este bine sa le afli si de care merita sa tii cont. In primul rand nu privi un apartament mic ca fiind un ghinion si o nesansa. O casa mica are spatii nebanuite pe care trebuie sa le gasesti si sa le pui in valoare.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

Rafturi, rafturi si iar rafturi. Speculeaza spatiile verticale iar rafturile si etajele sunt cea mai buna solutie. Fie ca sunt din lemn, din sticla sau din plastic, fie ca sunt pe pereti sau in colturi, rafturile sunt mereu cea mai buna solutie si te ajuta sa faci un apartament mic sa para mai mare.

apartament mici (2)Alege mobilier cu linii curate si simple. Cele mai simplificate piese de mobilier sunt ideale intr-un apartament mic. Orice element de decor care nu este necesar o sa incarce spatiul. Un truc excelent este sa folosesti mai multe piese de mobilier mici, decat unul mare si voluminos. Mobila supradimensionata copleseste spatiul si il face sa para mai mic.

Citeste si: Mobilier cu dublă funcţie

Polite le ferestre. Sunt frumoase si sunt un patiu de depozitat excelent. In plus sunt locul ideal pentru flori, ghivece cu plante aromate si piese de decor.

Alege pe gustul tau nu dupa tendinte. Deseori, mai ales intr-un apartament mici ceea ce este modern nu se potriveste. Alege ceea ce iti place si tine cont ca primul criteriu  trebuie sa fie functionalitatea. Este regula de baza care face ca un apartament mici sa para mai mare.apartament mici (5)

Citeste si:  Mobila minimalista. Principii si idei

Foloseste piese de mobilier multifunctionale. De la canapelele extensibile pana la birouri suspendate si de la mese pliante la mese de sufragerie cu spatiu de depozitare in interior. Mobila transparenta este o foarte buna solutie mai ales in cazul unor apartamente mici. Sunt invizibile si lasa spatiul deschis si disponibil.

Foloseste alb si alte culori deschise, dar utilizeaza pete de culoare, foloseste oglinzi, amplifica lumina naturala si lasa podelele libere.

Citeste si: Idei de amenajare a unei garsoniere mici

Printre trucurile care fac un apartament mic sa para mai mare este si acela de a gasi o proportie bune intre piesele de mobilier asezate pe verticala si cele aflate pe podea. Echilibrul dintre aceste planuri este esential pentru a avea o atmosfera generala placuta in casa.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply