Secretele caselor din reviste

0

Secretele caselor din revisteCui nu-i plac casele dinrevistele de decoraţiuni şi cine nu visează să aibă o astfel de casă? Afla de la noi secretele caselor din reviste, detalii pe care le folosesc designeri şi cum poţi da un aspect impecabil casei tale. În primul rând trebuie spus că cele mai multe din detaliile şi secretele caselor din reviste nu sunt scumpe.

Citeste si: Armonia vizuala din casa

Dacă te vei uita cu atenţie vei vedea ca sunt materiale normale, piese normale de mobilier, doar detaliile din bucatarie şi din baie, electrocasnicele şi piesele sanitare pot să fie peste medie ca valoare, pentru că stilul şi eleganta costă, dar nici aici soluţiile alternative cu preţuri normale nu trebuie desconsiderate.

Citeste si: Echilibrul formelor pentru decoratiunile interioare

Deci, nu preţul obiectelor din casă face diferenţa, iar secretele caselor din reviste nu stă în valoarea investiţiilor, ci în stil, imaginaţie şi puţin talent.

Iată câteva din secretele caselor din reviste.

Culoarea pereţilor. Aici limitele sunt foarte mari, iar stilul, soluţiile şi canoanele modei la fel. Nu te lua după modă, nu te lua după canoane, mergi pe gustul tău. Alege culori intense pentru pereţii unora din camere. Mergi pe culori calde, puternice.

Citeste si: Albastrul in decorarea casei. Sfaturi practice

Culorile închise, în ciuda prejudecăţilor fac atmosfera din casă caldă şi primitoare şi măresc spaţiul. Dacă mergi pe soluţia preţilor în nuanţe puternice nu aglomera spaţiul şi alege piese de mobilier deschise la culoare.

Secretele caselor din revisteNu te speria de camerele mici. Ai dormitorul mic? Experții în design interior şi unul din secretele caselor din reviste recomandă un pat mare, înalt, a cărui tăblie să ocupe jumătate din perete. Se va crea o iluzie optică de excepție și cameră va €œcreşte. Elimină orice piesă de mobilier care nu este strict necesară, zugrăveşte pereţii în alb şi adaugă acente metalice.

Citeste si: Secretele caselor frumoase

Spuneam că unul din secretele caselor din reviste sunt pereţii în nuanţe tari, dar nici albul nu trebuie exclus. Livingul zugrăvit în alb are o notă de eleganță și inspiră multă liniște și confort. Unul din secretele caselor din reviste este să foloseşti intens culoarea albă, mai ales în camerele în care eşti nemulţumit de imaginea generală. Elimină tot ceea ce nu este necesar, de la perdele la covoare şi la piese masive de mobilier şi înlocuieşte-le cu perdele, covoare, elemente de decor albe. Camera o să prindă viaţă şi o să capete personalitate. Albul înnobilează orice loc şi orice încăpere.

Ascunde picioarele pieselor de mobilier. Pare ciudat dar acesta este unul din secretele caselor din reviste. Nu vorbim despre piesele de mobilier clasice sau despre mobila veche şi frumoasă, ci despre piesele “moderne” de aspectul cărora nu eşti mulţumit. Husele sau diferite artificii care transformă obiectele de mobilier şi care le ascund picioarele poate face minuni.

Citeste si: 10 motive pentru care sa alegi o canapea cu doua locuri

Nimic nu înveselește mai mult un colț din casă, orice colţ din casă decât o plantă. Unul din secretele caselor frumoase este însă alegerea plantelor potrivite şi poziționate corect. Toți designerii recomanda să avem astfel de plante în locuința noastră. Plantele trebuie să fie sănătoase, voluminoase şi în poziţii cât mai plăcute – de preferat verticale şi proporţionate.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Nu uita că unul din cele mai importante din secretele caselor din reviste sunt pereţii decoraţi. Alege tablouri, canavas sau fotografii de autor şi pune-le în ramă. Luminează-le cu spoturi şi grupează-le în mod echilibrat şi proporţional. Efectele şi imaginea de frumos rezultă din felul în care se integrează împreună cu piesele de mobilier, culoarea pereţilor şi lumina generală din casă!

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply