Secretele caselor frumoase

0

Secretele caselor frumoase (1)Iti place cum sunt amenajate casele in revistele de decoratiuni interioare? Afla de la noi secretele caselor frumoase. Casele frumoase, acelea care sunt locuite de oameni obisnuiti, sunt frumoase pentru ca sunt vii. Iar starea de viu a unei case vine din felul in care amprenta celor care locuiesc in case se face simtita in fiecare colt din casa.

O casa vie este unul din cele mai pretioase din secretele caselor frumoase.

Ce inseamna o casa vie? O casa in care fiecare lucru are o poveste in spate, este util si functional, este in perfecta stare de functionare si este pe masura si in concordanta cu nevoile reale ale familiei. O canapea de piele ultra scumpa este o bijuterie, dar o casa vie o sa aiba in sufragerie o canapea comoda, moale si versatila, extensibila (pentru ca nu se stie niciodata cand vin musafiri care raman si peste noapte) si care se schimba in ritmul anotimpurilor pentru ca exista o husa potrivita pentru fiecare perioada.

Citeste si: Cum acoperi un perete gol

In felul acesta in casa vie niciodata nu o sa fie vreo restrictie atunci cand este vorba de canapeaua din camera de zi.

Unul din secretele caselor frumose este curatenia. O casa frumoasa este, cum spuneam, o casa vie, iar o casa vie nu poate sa fie in ordinea perfecta din revistele de decoratiuni, niciodata. O casa vie are o anume dezordine, ca un fel de participare a lucrurilor la viata familiei. Dar o casa frumoasa este o casa curata. Locurile unde curatenia trebuie sa fie mereu perfecta sunt: baia, bucataria si holul.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

In cazul holului este esential sa fie mereu ordine.

Pe lista cu secretele ale caselor frumoase se mai afla: prosoapele curate din baie, patul facut in dormitor, vasele spalate, imediat dupa masa, in bucatarie si ordine perfecta pe masuta din sufragerie si pe rafturile bibliotecii.

 

Decoratiuni putine, valoroase si alese mereu cu maxima grija. Acesta este unul din secretele caselor frumoase de care trebuie sa tii cont. Nu-ti incarca casa cu zeci de obiecte de decor. Nu o vor face sa fie nici mai frumoase, nici mai interesanta. Ba chiar din contra.

Alege cateva obiecte, mereu de maxima calitate si cat mai personale.

Nu omite obiectele vintage, fie ca este vorba despre vase, vesela sau obiecte de decor. Secretul este sa nu folosesti decat pe cele care sunt perfect intacte. Oricat ar fi de pretioase sau de frumoase cele ciobite nu au ce cauta in casa ta.

Citeste si: Trucuri utile si sfaturi pentru pereti

Culorile asortate. Este unul din secretele caselor frumoase pe care il stie toata lumea, dar pe care, in fapt, putini il respecta. Fiecare camera trebuie sa aiba o culoare a ei, completata de o culoare accent care sa personalizeze camera. Intr-o casa mica poti sa folosesti o unica culoare dominanta si sa variezi in fiecare camera in parte culorile de accent. Intr-o casa mare diversitatea cromatica este la libera ta imaginatie atata vrem cat pastrezi o linie unitara in toata casa.

Secretele caselor frumoase sunt secretele familiei tale.

Pe lista se afla sursele de lumina care schimba printr-un simplu click volumele si spatiul in camera, aerul prietenos al bucatariei, tihna domitorului si veselia din camera de zi.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply