Cum acoperi un perete gol

0

Se spune ca a acoperi un perete gol este una dintre cele mai grele sarcini in decorare. La prima impresie pare usor sa acoperi un perete gol, dar in realitate nu este. Iata cateva idei care transforma un perete gol.

perete golIn hol, unde de regula spatiul este mic, iar peretii care raman goi sunt laturile mici ale holului si zonele din spatele usii, cea mai buna solutie o reprezinta oglinzile. Sunt decorative, maresc spatiul si sunt ieftine. Ai grija sa alegi mereu o rama potrivita pentru oglinzile din hol.

Citeste si: Cum decorezi cu printuri de zebra

In living cea mai buna solutie este un colaj cu fotografii de familie. Foloseste rame diferite, asemanatoare stilistic, dar de dimensiuni diferite pentru fotografii.

Ai grija ca dimensiunea acestora si calitatea fotografiilor sa fie cea potrivita astfel incat sa fie bine si usor vizibile.

Citeste si: Magie neagra. Decor cu un perete negru

Cu ce il acoperi un perete gol in bucatarie? Primul sfat este sa fii creativ.

Acopera peretele gol cu imagini din cartile cu retete vechi, ori postere simpatice si colorate.

O buna solutie poate sa fie si o tablita pentru notitele si mesajele familiei, liste de cumparaturi si altele. Poti amenaja si un colt verde, cu borcane in care sa plantezi ierburi aromatice. Le poti schimba usor de fiecare data cand este nevoie.

Intr-o camera de lucru sau intr-un birou cele mai bune solutii pentru a acoperii un perete gol sunt paginile din ziare vechi si copertile unor reviste vechi. Le gasesti in anticariate.

O solutie excelenta sunt hartile inramate, care merg foarte bine si in camera copilului, dar si in camera de zi.

Citeste si: Pereti decorati nonconformist

Fasiile de tapet colorat sunt o solutie eficienta, ieftina si romantica foarte buna intr-o camera mica si vesela.

Un perete gol in camera copilului este locul ideal pentru o mica expozitie cu cele mai frumoase desene ale acestuia. Grupeaza mai multe desene si incurajeaza-ti copilul sa adauga mereu piese noi.

Citeste si: Decor cu flori din hartie

Si in baie un perte gol poate sa fie acoperit. Un poster vechi sau un colaj sunt cele mai bune alegeri. Protejeaza aceste postere astfel incat umezeala sa nu le strice.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply