Trucuri utile si sfaturi pentru pereti

0

Avem cateva trucuri si sfaturi pentru pereti. Peretii unei case au functia utilitara de divizare a spatiului, dar aceste componete ale casei trebuie integrate in decorul general. Solutia este decorarea, zugravirea si intretinerea lor, pentru a face casa placuta, estetica si primitoare. Asa ca in loc sa agati niste poze sau  doar o noua zugraveala ia in calcul si trucurile utile si sfaturile pentru pereti.

sfaturi pentru pereti

Citeste si: Pereti despartitori intr-o garsoniera

Finisaje false. Aceasta este o buna metoda prin care peretii de gips-carton pot capata aspectul unui material scump. Foloseste un burete special pentru a da umbre si adancime  atunci cand zugravesti. Materiale speciale pot da imaginea de marmura peretilor.

sfaturi pentru pereti

Citeste si: Living cu pereti rosii

Picturi murale. In loc de a agata postere sau alte imagini, ori tablouri (altele decat opere originale) poti face din pereti opere de arta in sine prin picturi murale. Acesta este unul din acele sfaturi pentru pereti de care merita sa tii cont. Cu picturi murale poti decora camera copilului, dormitorul sau holul, dar ideea este foarte buna si pentru camera de zi.

Citeste si: Cum acoperi un perete gol

Accente moderne. Grinzile si alte elemente de decor sunt foarte bune sfaturi pentru pereti. Poti incerca sa faci o blibloteca in perete, rafturi sau alte elemente de decor.

Desenele pe pereti. Ideea cailor verzi pe pereti este una foarte actuala si unul din cele mai bune sfaturi pentru pereti. Exista autocolante pentru pereti care pot da cele mai nastrusnice imagini. Solutia este foarte buna pentru toti peretii, din baie, pana in bucatarie, dar si in camerele din casa.

Citeste si: Peretele cu fotografii

Fotografiile. Fie ca sunt fotografii de familie, fie ca sunt fotografii de autor, acest gen de arta este o foarte buna solutie pentru decorarea peretilor din casa. Foloseste cadre de diferite forme si marimi. Plasate aproape unul de altul, rezultatul este foarte decorativ si, mai ales, personal si autentic. Practice si utile aceste sfaturi pentru pereti, nu-i asa?

Sursa: samsclub.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply