Peretele cu fotografii

0

Fotografiile transforma o casa intr-o … alta casa. Peretele cu fotografii adauga un element de decor personalizat, incalzeste atmosfera in casa si face camera foarte primitoare. Cauta fotografiile dragi, inrameaza-le si aranjeaza un perete cu fotografii. Sunt un mod prin care pot decora, foarte placut.

peretele cu fotografiiCiteste si: Pereti decorati nonconformist

Peretele cu fotografii deasupra canapelei poate sa fie locul ideal pentru a expune fotografiile de familie si a organiza un perete cu fotografii care devin principalul element din camera.

Esential este ca fotografiile sa fie de buna calitate, sa aiba rame frumoase, elegante, in doua-trei variante intr-o monotonie calculata.

perete cu fotografiiCiteste si: Plante agatate in casa

Daca esti interesata sa schimbi pozitia fotografiilor si sa le improspatezi, cateva rafturi inguste si lungi sunt o solutie foarte buna pentru peretele cu fotografii. Nu le agati, le sprijini.

Se potriveste in orice camera contemporana. Poti adauga pe aceste polite  mici alte obiecte surse de lumina si le poti varia dupa inspirata ta.

Citeste si: Cum acoperi un perete gol

peretele cu fotografiiVechea scoala de decoratiuni interioare recomanda in continuare fotografiile grupate, de dimensiune identica.

Poti face combinatii de patru, sase sau opt fotografii si ai  peretele cu fotografii. Iti recomand sa agati fotografiile cu sisteme de cuie lipite nu batute in perete, pentru ca acestea se pot desface si repozitiona fara sa strice peretele.

Citeste si: Mobila utila dintr-o scara

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply