Decoratiuni interioare ieftine si frumoase

0

Decorarea unei case poate costa o avere, dar noi avem cateva trucuri care te pot ajuta sa-ti decorezi casa ca un profesionist cu decoratiuni interioare ieftine si frumoase.

Vopsea si lac. Si vopseaua si lacul sunt ingredientele de baza care te pot ajuta sa ai decoratiuni interioare ieftine si frumoase. Estentiala este alegerea culorilor. Vopseaua este detaliul care poate transforma borcane, vaze, piese de mic mobilier.

DIY: Un ceas de perete, altfel

Cauta idei, inspira-te. Exista locuri unde poti sa gasesti zeci de idei pentru a aface din nimic obiecte pentru decoratiuni interioare ieftine si frumoase.

Viziteaza marile magazine si analizeaza toate obiectele care iti plac. Sunt o foarte buna sursa de inspiratie pentru a face, cu propriile tale maini decoratiuni interioare ieftine si frumoase. Nu arunca cataloagelele pe care le primesti gratuit. din cand in cand, sau atunci cand cauti o solutie pentru a aranja sau decora un loc din casa ta, rasfoieste-le. Este imposibil sa nu gasesti o solutie potrivita, este greu de crezut ca prin combinarea unor solutii nu poti avea ceea ce iti doresti.

DIY: O sticla de plastic si pauza de joaca

Schimbari mici. Spatiul dintr-o camera intraga are alt aspect prin schimbari mici. O piesa de mobilier noua sau reconditionata, un nou set de decoratiuni interioare, o husa noua pe canapea sau o fata noua pentru pernele de pe canapea schimba complet decorul si iti revitalizeaza dragostea pentru casa ta.

DIY: Trei idei pentru a refolosi o rama veche

Reutilizeaza si renoveaza. In fapt oricare dintre aceste actiuni inseamna ca vei improspata casa.  Decoratiuni interioare ieftine si frumoase pot sa iasa din obiecte aparent neinsemnate.

Inventeaza. Nu gasesti bancuta de lemn pe care o visezi pentru holul tau? O poti face dintr-un raft ingustla care adaugi picioare. Intotdeauna posibilitatile sunt nenumarate.

DIY: Decoratiuni cu lemn

Sursa: yahoo

Sursa foto: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply