O sticla de plastic si pauza de joaca

0

Luam o pauza de joaca si reutilizam o sticla de plastic. Ideea este atat de simpla incat nici nu mai are nevoie de explicatii.

o sticla de plastic

Avem insa cateva completari ca sa facem pauza de joaca mai lunga, de dragul jocului, dar si pentru un plus de beneficii aduse de sticla de plastic.

Materiale necesare: o sticla de plastic, capace de plastic, adeziv, pamant de flori, seminte de plante cu crestere rapida. Sunt perfecte semintele de patrunjel, marar, dar poti incerca si seminte de morcovi si de telina. Merge si cu iarba, ori trifoi, dar si boabe de grau, ori fasole. Nu te opreste nimeni sa incerci cu orice fel de plante vrei pentru ca baza de la o sticla de plastic este foarte solida si rezistenta in timp.

o sticla de plasticSingura problema este faptul ca fiind transparenta poate deranja unele radacini, dar poti rezolva acest detaliu vopsind sticla de plastic.

Din capitolul DIY vezi si decoratiuni cu lemn

Taie sticla si lipeste “figura”. Totul depinde de imaginatia ta. Insa nasul rosu face toti banii. Nasul este un capac rosu. In rest poti sa folosesti nasturi, bucatele de plastic sau ce crezi tu ca se potriveste cu figura pe care vrei sa o dai sticlei de plastic.

Pune pamant in 2/3 din vas. Inainte de asta nu uita sa faci o gaura cu un cui incins, in sticla de plastic. Este necesara pentru ca apa sa se poata drena, pentru buna crestere a plantei.

Tot ce mai ai de facut este sa pui semintele, in strat cat mai uniform, fara a ocoli marginile (pentru un par des) si sa astepti.

Un sfat pe zi: Candele in pahare

Cu putina imaginatie iti poti decora toata bucataria, pervazul ferestrelor si balconul.

Este o idee excelenta de joaca impreuna cu cei mici. II poti invata tainele gradinaritului si le deschizi apetitul pentru lucruri facute cu mana lor.

In fond cine nu are prin casa o stica de plastic!

Sursa: Facebook

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply