Plante agatate in casa

0

De la Gradinile Suspendate din Babilon, plantele agatate sunt o solutie pentru decoratiunile interioare. Casele si apartamentele au un spatiu limitat, asa ca solutia cu plante agatate in casa este mereu o alternativa buna. Aranjate cu gust si in mod inedit plantele agatate aduc imediat prospetimea din gradina, in casa.

Indoor-wall-planters-are-easy-to-incorporate

Iata cateva idei fabuloase, spunem noi, cu flori in ghiveci, care adauga imediat viata unei camere. Evident ca este esential soiul de planta pe care il alegi, pentru ca aceasta sa se adapteze la conditiile pe care le presupune un container agatat.

Stylish-floating-Garden-by-Gabriella-Asztalos

Trebuie bine gestionata apa si gasit un sistem de drenare optim, astfel incat excesul de apa sa nu dauneze plantelor.

Citeste si: Amenajarea balconului, trucuri si idei

Un sir de vase de potelan alb, agatate de un cui lung astfel incat vasele abia sa atinga peretele pot sa invioreze orice colt din casa. In acest mod poti face un perete sa prinda viata. Plantele alese sunt cele care au nevoie de apa putina, cu frunze carnoase. In locul vaselor de portelan merg orice alte vase care sa aiba o forma pretabila pentru a sustine plante agatate.

Walnut-wood-wall-planters-can-be-crafted-at-homeIn acelsi mod poti lega mai multe vase unul de alutul si le poti suspenda impreuna.

Citeste si: Amenajari pentru gradini mici

Laditele din lemn de nuc sunt doar suportul unor ghivece pentru o colectie de cactusi. Ideea este extrem de decorativa si se preteaza foarte bine pentru un prete pe care bate soarele. Cert este ca fiind atat de usor de facut, cu greu poti rezista tentatiei de a bricola astfel de suporturi pentru plante agatate.

Citeste si: Bricolaj cu nuiele din lemn. Idei originale

Cum vara se apropie de final, unele din plantele din gradina pot sa-si petreaca sezonul rece, in aceste conditii, agatate. Ideea ne-a placut foarte tare si credem ca trebuie pusa in aplicate.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply