Redecorare accesibila. Secrete de designer

0

Meg Braff (cunoscut specialist in decoratiuni interioare), a impartasit cateva din acele secrete de designer pentru o redecorare accesibila, pe care le poate folosi oricare dintre noi.

Solutii decorative cu fotografii mari (1)

Economisiti cand cumparati covoare. Aceasta este unul din secretele de designer pentru o redecorare accesibila. Aceasta spune ca un covor simplu, un culori pale este cea mai buna solutie care se preteaza pentru orice incapere. Nu este nevoie sa alegi modele luxuase, o mocheta este de cele mai multe ori ideala pentru camera de zi. Adauga mereu in camera de zi o oglinda. Aceasta da un aspect sofisticat oricarei incaperi. Nu dimensiunea oglinzii conteaza, ci rama acesteia!

Citeste si: Casa neingrijita duce la depresie

Simplele elemente de decor conteaza mai mult decat canapeaua. Evident cea mai buna solutie sunt canapelele in culori uni, iar pernutele de decor sunt cele care ii dau “fata” si care o personalizeaza. dai unitate si stil camerei daca imprimeul folosit pentru pernutele decorative sau husa canapelei se regaseste in draperii, perdele sau daca completezi draperiile uni cu materialul folosit pentru a imbraca canapeaua si pernele acesteia.

Citeste si: Camera de zi. Idei si solutii practice si simple

Dai un aspect inchegat cu accesorii. Meg Braff spune ca portelanurile si vasele frumoase nu trebuie ascunse in spatele usilor bufeturilor, ci trebuie expuse. In felul acesta economisesti destul de mult si iti personalizezi casa.

Alege arta accesibila. Fotografiile si posterele sunt cele mai simple, mai frumoase si mai ieftine idei pentru a-ti decora peretii. Pentru un impact maxim amplaseaza tablouri in grup, in loc sa le imprastiati pe toti peretii intr-o camera. mare atentie la rama, care trebuie sa fie in ton cu restul incaperii.

Citeste si: Sfaturile designerilor pentru casa ta

Tapetul, podelele frumos vopsite, perdelele fine si combinatiile de culori sunt alte secrete de designer pentru o redecorare accesibila.

Sursa foto: Revista Casa si gradina/ Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply