10 motive pentru care sa alegi o canapea cu doua locuri

0

Am facut o lista cu 10 motive pentru care merita sa alegi o canapea cu doua locuri. Deseori suntem tentati sa ne oprim doar asupra modelelor de canapea cu trei sau mai multe locuri, dar neglijam avantajele si beneficiile pe care le aduc modelele de canapea cu doua locuri, deseori acestea reprezentand o solutie mult mai buna decat cele mari.

canapea cu doua locuri

1. O canapea cu doua locuri este ideala pentru un hol mare si o camera mai mica. Se incadreaza perfect fara sa piarzi din functionalitate.
2. O canapea cu doua locuri extensibila este solutia ideala pentru o camera mica, pentru ca poate oferi o solutie excelenta pentru somn.
3. O canapea cu doua locuri este ideala pentru o camera de tineret, pentru o gasoniera si pentru camera unui copil.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

4. Acest gen de canapea este mult mai usor de intretinut decat una mare, putand fi folosite mai multe huse si fete noi pentru aceasta.
5. Un alt motiv pentru care este merita sa alegi o canapea cu doua locuri este ca acestea se pot muta mai usor, se pot repozitiona mai simplu si, evident, ocupa mai putin spatiu. Acestea sunt ideale pentru cei care locuiesc in case inchiriate, nemobilate.

canapea cu doua locuriCiteste si: Living cu mobilier minimalist

6. O canapea cu doua locuri se combina foarte simplu cu o alta canapea cu doua locuri sau cu foolii din acelasi set, sau (mai bine) diferite.
7. Aceasta iti ofera posibilitatea de a realiza o amenajare interioara mult mai personala decat solutiile similare dar in care folosesti canapele masive de trei sau mai multe locuri.

Citeste si: Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

8. O canapea cu doua locuri isi gaseste loc oriunde in casa, nu doar in camera de zi. Poate sta foarte bine in dormitor, pe un hol mare, in camera de lucru de acasa sau pe o terasa inchisa.
9. O canapea cu doua locuri este mai ieftina decat una mare, iar uneori doua canapele cu doua locuri pot inseamna costuri comparabile cu o canapea cu trei locuri.

Citeste si: Frumoasa camera mica

10. O camera mica in care amplasezi o canpea cu doua locrui o sa fie mai confortabila decat aceiasi camera in care inghesui o canapea mare. Acest gen de canapea se poate aseza mai simplu, pe colt sau poate acoperi mai usor zonele greu de mobilat dintr-o camera.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

In loc de final mai trebuie spus ca modelele de canapele cu doua locuri exista in zeci de modele, ca pot fi clasice sau moderne, extensibile sau fixe, ca materiale din care sunt facute si facilitatile pe care le ofera sunt dintre cele mai variate si mai diverse.

Sursa foto: ©jacek-kadaj si Africa_Studio/ Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply