Living cu mobilier minimalist

0

living

Un living lejer, deschis atât către spaţiul de luat masa, cât şi către bucătărie. Proprietarii şi-au dorit un cadru larg, astfel încât mobilierul este minimalist, fără prea multe extensii.

Citește și: Vechi și nou într-un living din București.

Largheţea acestui spaţiu este împlinită şi de lumina ce abundă prin ferestrele care flanchează în faţă şi în spate livingul. Însă greutatea spaţiului este dată de canapeaua şi de fotoliile extrem de confortabile, confecţionate din piele naturală, de culoare neagră cu tentă lăcuită, achiziţionate de la Mobexpert.

Celălalt corp de mobilier este de statură joasă, conturat în linii simple, ce interpretează rolul de comodă pentru un receptor TV şi câteva accesorii personale.
„Fiecare detaliu şi-a găsit poziţia după îndelungi încercări”, ne-a mărturisit proprietara, „întrucât ele trebuie să-şi evidenţieze personalitatea, nu să aibă un caracter inutil.” Iar cu o personalitate greu de neremarcat sunt corpurile de iluminat; îţi atrag atenţia imediat ce ai păşit în cameră: sunt uşor sferice, din sticlă metalizată, suspendate, parcă ar fi nişte O.Z.N.-uri venite în inspecţie.

Citește și: Living cu canapea multifuncțională.

Caracterul dual al acestor lămpi de iluminat este dezvăluit excepţional de prezenţa luminii. Astfel, se prezintă ca nişte sfere metalice ce reflectă tot ce este împrejur atunci când lumina lipseşte şi ca nişte sfere fierbinţi ce împrăştie o lumină caldă atunci când curentul electric le animă.

Citește și: Decorează-ți livingul cu stil.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Comments are closed.