Decoreaza-ti livingul cu stil

0

Foloseste elemente menite sa dea atmosfera si in acelasi timp sa mentina o linie de eleganta in camera ta. Care sunt aceste elemente si cum le poti combina citeste in continuare.

Alege tonuri de albastru si/sau gri

Aceste nunate poate fi folosite atat pentru interioare moderne, cat si pentru cele traditionale. Ofera un finisaj usor satinat camerei si adauga o nota “glam”. In plus, reflecta lumina si astfel sporeste impresia de volum al camerei.

Mese neconventionale

In incaperile cu suprafata redusa, e de preferat sa pui doua masute mici, in loc de traditionala masa mare de cafea. Astfel, camera pare mai aerisita si mai spatioasa. Si in caz de nevoie, le poti folosi si ca… taburete.

Creeaza impresia de spatiu 

Plasand o oglinda deasupra canapelei, dai senzatia unei alte ferestre; asa pacalesti ochiul, pentru ca ai impresia ca vezi prin perete si camera pare mult mai spatioasa.

Arta inovativa

Pune pe perete – in jurul oglinzii, dar asimetric – diverse fotografii sau picturi inramate si vei anihila simetria si aspectul oarecum formal pe care aceasta l-ar fi dat incaperii

Foloseste perne

Gandeste-te ca sunt adevarate bijuterii ale canapelei. De exemplu, pernele cu imprimeuri geometrice scot in evidenta tapiteria de culoarea fildesului.

Adu natura in casa

Cand mai mergi in calatorii, nu uita sa aduci acasa scoici, corali, pietre de rau sau frunze uscate. Pune-le intr-un colt si camera se va inviora.


Articol publicat in revista Cosmopolitan
Foto: Teba

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply