Revista Casa și grădina de toamnă

0

Cel mai nou număr al revistei tale preferate de amenajări interioare și grădini îți dezvăluie noutățile lunii, te poartă prin câteva imobile de patrimoniu cu povești incredibile, dar nu exclude nici amenajările contemporane, în care designerii s-au folosit ingenios de spațiile de lucru, și îți propune multe idei de amenajare pentru toate camerele din casă și pentru grădină!

Patrimoniu

Renovarea care respectă povestea, formele şi materialele originale ale caselor de patrimoniu este un subiect care necesită mai multă grijă. Este important să ne uităm mai cu atenţie spre acele case cu istorie, de la care avem ce învăţa.

Interviu: Covoare țărănești

Elemente ale portului popular românesc au făcut înconjurul lumii, ia românească apărând pe cele mai renumite podiumuri de modă, de la Milano la Paris până la New York. Alina Mitrică ne spune că acum e timpul covorului oltenesc să defileze prin lume. Unul dintre covoarele ei a ajuns deja în Australia, dar hai să vedem cum a început totul.

Dormitoare cu personalitate

Amenajarea dormitorului trebuie abordată la fel de creativ ca restul casei. Nu e suficient să pui un pat matrimonial în centrul camerei şi pe unul dintre pereţi să montezi un dressing uriaş. Iată câteva idei care te vor inspira în obţinerea unor rezultate spectaculoase.

12 proiecte de care te poți ocupa sezonul acesta în grădină

Căldura verii se domoleşte, iar în curând vor apărea şi zilele reci şi ploioase. Profită de vremea plăcută pentru a-ţi face de lucru prin grădină. Sunt o mulţime de lucruri utile – şi relaxante – cu care îţi poţi umple timpul liber în acest sezon.

Vedetele toamnei

Un look fresh, de sezon, pentru grădina ta! Renunţă la plantele vlăguite de căldura verii şi adu un strop de prospeţime şi culoare cu noile vedete ale acestei toamne: Pyracantha coccinea, Skimmia japonica şi cele mai frumoase ierburi ornamentale.

Povestea de pe copertă: Hangarul B 747, Arad, locul de relaxare perfect

Iubind aviaţia şi colecţionând diverse machete de avioane, proprietarul acestui spaţiu de relaxare, în cinstea celui mai frumos avion, renumitul Boeing 747 care se mai numeşte şi “QUEEN OF THE SKY”, a botezat construcţia „Hangarul B 747”. Designerul Cristina Bordoiu a dat logică ideilor, le-a desenat şi corelat între ele, iar înpreună cu proprietarii şi câteva ajutoare de nădejde au realizat un spaţiu minunat care are utilitate pe parcursul întregului an.

Revista casa si gradina

Găsești numărul de toamnă al revistei Casa și grădina la punctele de difuzare a presei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply