A apărut Casa și grădina, ediția de toamnă 2020!

0

Nu rata ediția de toamnă a revistei Casa și grădina, din 29 septembrie la puncte de difuzare a presei din toată țara!

Toamna aceasta sărbătorim 14 ani de la prima apariție a revistei Casa și grădina. În toți acești ani, prin paginile revistei, am intrat în casele voastre cu idei pentru a vă ajuta în amenajarea căminului mult dorit. Așadar, ediția de toamnă al revistei Casa și grădina vă aduce, ca de obicei, cele mai îndrăznețe idei de amenajări interioare pentru ca voi să vă simțiți bine acasă.

Trendurile toamnei

Începem cu mai populare trenduri ale toamnei și continuăm cu noutățile acestui sezon numai bune pentru a vă personaliza colțurile preferate ale casei sau ale grădinii. Este numărul în care vă invităm să vă puneți îndemânarea la treabă cu câteva proiecte creative, de la realizarea unui perete în degrade, la câteva idei de decorațiuni pentru Haloween.

Bine primiți

Toate casele prezentate în detaliu în acest număr reprezintă exemple de bune practici de renovare și revitalizare a unor imobile vechi. Spațiul Lucrativ funcționează într-o casă veche de 100 de ani, dar arată foarte modern și este perfect pentru evenimente. Apartamentul Art Deco din anii ’30 este o combinație reușită de piese vintage, mobilier nou și obiecte de artă, în timp de casa Criț 164 este dovada că respectarea valorilor este esențială în momentul în care dorești să renovezi un spațiu vechi.

Plante dragi

Afli ce să plantezi acum ca să ai culoare în grădină la anul și ce lucrări de toamnă sunt esențiale în grădină. Inspiră-te din spații verzi la înălțime și află cum îți faci o grădină sus, chiar pe acoperișul blocului.

Revista Casa și grădina poate fi comandată și online, iar noi ți-o vom trimite prin postă – mai multe detalii AICI. Dacă preferi să citești revista în versiune electronică, aceasta este disponibilă via Magzter. Nu în ultimul rând, urmărește-ne și pe pagina de Facebook!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply