A apărut Special Practic Idei ediția iunie 2020

0

Citește Special Practic Idei ediția iunie 2020! Luna aceasta ieșim cu toții la joacă, redevenim copii!

Caută la chioșcurile de presă revista ta favorită, care te așteaptă luna aceasta cu subiecte pentru toți copiii, indifernt de vârstă.

Știm că ai trecut printr-o perioadă dificilă și încercăm să te ajutăm arătându-ți ce resurse inestimabile poartă fiecare dintre noi, încă din copilărie. Lasă-te prins în joc, pentru că ți-am pregătit câteva articole care te vor face să vezi partea mai frumoasă a vieții.

Cum amenajezi SUFRAGERIA în grădină și CAMERA COPIILOR? La ce să fii atent atunci când montezi GRESIA? De ce ne jucăm? Când jocul se transformă în dependență? Cum cultivi FLORI ca gura-leului, delfini, ochiul-boului? Cum se îngrijește cultura de MORCOV? Cum să ai un GAZON frumos? Cum poți să te răsfeți acasă cu ajutorul aromaterapiei? Poate excesul de IGIENĂ să dăuneze? Ce îți rezervă ASTRELE vara aceasta? Care sunt cele mai bune DESERTURI cu fructe de sezon? Cum să MEȘTEREȘTI un avion din carton și un teatru de păpuși? Cum alegi cel mai jucăuș ANIMĂLUȚ de companie?

La toate acestea se adaugă multe alte subiecte interesante plus paginile de divertisment (anecdote, rebus, integrame, sudoku, mandala).

Luna aceasta avem și un CADOU special pentru copii, un joc la care se poate aduna toată familia pentru a vedea cine este cel mai rapid șofer.

Ai grijă de locuința ta, bricolează și savurează fiecare pagină a revistei! Surprizele plăcute sunt la tot pasul!

Lunar, la toate punctele de difuzare a presei, pe www.burda.ro și pe www.magzter.com!

Rămâi informat, distrează-te!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply