A apărut Casa și grădina, ediția de primăvară 2020

1

A apărut revista Casa și grădina, ediția de primăvară 2020! O găsești la punctele de difuzare a presei care au mai rămas deschise sau o poți comanda prin curier direct acasă de aici.

Am lucrat la acest număr al revistei tale preferate de amenajări interioare în totalitate de acasă, fără să ne întâlnim unii cu alții. Chiar și în aceste condiții complicate, ne-am adaptat conținutul și am reușit să îți aducem un nou număr plin de idei și de inspirație! 

Cei care fac bine

În primele pagini, îţi facem cunoştinţă cu o parte din cei care, în această perioadă, îi ajută pe cei din jur necondiţionat. Cei care fac cumpărături, duc medicamente sau donează pentru ca noi toți să trecem cu bine și mai repede peste pandemie.

Despre izolare

Stăm acasă şi încercăm să înţelegem noua rutină în care ne-am trezit cu toţii, într-un mod cu totul neaşteptat. Psihoterapeuta Adela Dragomir ne spune unde putem căuta soluţiile.

Idei de stat acasă

Se fac deja câteva săptămâni bune de când trebuie să stăm în casă, iar mulţi dintre voi ne-aţi scris pe adresa redacţiei că sunteţi în căutare de idei creative pentru această perioadă. Drept urmare, în paginile următoare vă invităm la lucru manual, ca să treacă timpul mai uşor şi cu spor!

Revista Casa si Gradina

Șemineu în living, la bloc

De cele mai multe ori, secretul unui spaţiu reuşit stă în câteva accente care atrag atenţia şi fac ca totul să se aranjeze minunat în completarea lor: canapeaua perfectă, o lucrare de artă, un şemineu amplasat într-un living. Acesta este unul dintre acele spaţii.

Tratament de primăvară pentru gazon

La începutul primăverii, deteriorările din gazon sunt foarte vizibile. Cât timp solul nu este tasat şi foarte ud, părţile deteriorate pot fi reparate fără prea mult efort. Datorită măsurilor bune de îngrijire, iarba îşi revine uimitor de repede. Iată care sunt paşii care trebuie urmaţi.

Cultivă fructe și legume în balcon

Grădinăritul este o soluţie benefică atât pentru starea ta psihică din această perioadă, cât şi pentru bugetul familiei tale. Amenajează-ţi o grădină cu fructe şi legume pe balcon.

Revista Casa si Gradina

Înmulțire arbuști

Nu doar pomii fructiferi, ci şi arbuştii decorativi se pot înmulţi prin copulaţie, fie pentru a obţine anumite forme de flori, frunze şi de creştere, fie pentru a asigura progeniturile plantelor bătrâne.

Micii producători

E vremea micilor producători care ne încântă cu legume proaspete, muştar, lactate, pâini cu maia, bere sau miere. Nu este uşor să ai o afacere mică, iar provocările şi situaţiile neprevăzute sunt la tot pasul. I-am strâns la un loc pe toţi cei pe care îi admirăm pentru ce fac şi le-am aflat poveştile.

Revista poate fi achiziționată și în format electronic, via Magzter.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Carmen Cascaval

    Bună seara!
    Numere vechi ale revistei CASA LUX pot să cumpăr de la dvs. ?
    Locuiesc în București și mă interesează să le cumpăr.

    Vă mulțumesc!

Leave A Reply