A apărut ediția de august 2020 a revistei Ioana!

0

Nu rata ediția de august a revistei Ioana, din 6 august la toate punctele de difuzare a presei! În ultima lună de vară vorbim despre cele mai vibrante stiluri vestimentare inspirate de peste mări și țări. Adaugă, așadar, culoare ținutei tale și ia-ți o vacanță binemeritată, mai ales că ți-am pregătit un articol plin cu sfaturi de relaxare în concediu.

Apoi, încearcă să-ți prevezi viitorul, interpretând visele pe care le ai; mereu în spatele acestora se află ceva interesant. Nu am uitat nici de îngrijirea zilnică și, de aceea, te invităm să citești despre ce înseamnă răcorirea de lux în zilele caniculare și care sunt cele mai bune produse pe care le poți folosi.

Avem și un interviu captivant cu una dintre cele mai importante știriste de la ProTv, iar după aceea te invităm să afli povestea unei românce care trăiește în Londra și care face prăjituri magice, datorită cărora a câștigat un concurs culinar în străinătate.

Iar dacă ți-am făcut poftă de ceva bun, vezi ce rețete simple și savuroase poți face cu cele mai proaspete ingrediente ale lunii august.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply