Paturi cu tablii mari

0

Paturi cu tablii mari – Sunt maiestuoase, îți atrag imediat atenția și îți conferă un confort sporit. Nu doar mărimea somierei contează pentru a te lăuda cu cel mai relaxant pat. La cele mai mai multe modele de paturi cu tablii mari, panoul de la capătul lui oferă poziția ideală în timpul lecturii ori când iei micul dejun. În exemplele următoare, vei descoperi tăblii de pat cu funcție decorativă, care oferă intimitate și chiar modele pentru camere de copii.
Citește și Dormitor clasic intr-un registru degajat

Paturi cu tablii mari
Panou decorative de pat, model Tea. Foto: Sancal

1.Dacă dorești o combinație versatilă, alege panourile murale atașabile paturilor Tea de la Sancal  Au o structură din aluminiu ușor, cu panouri tapițate, ce pot fi combinate în diferite poziții. Sunt disponibile prin magazinul Intro.

Paturi cu tablii mari
Pat Creazioni pentru camera copiilor. Foto: La Maison

2.Răsfață-ți copilul cu un model princiar, cum e patul Biscottino, cu tapițerie din material textil. Dacă îți place, îl găsești la magazinul La Maison. L 200 x l 100 x h 170 cm.
Citește și Pat rabatabil de perete. Cateva argumente

Paturi cu tablii mari
Model City Spirit. Foto: Kare

3.Patul City Spirit, are un format inspirat din stilul baroc, iar tapițeria este realizată din catifea. Disponibil în oferta Kare. L 221 x l 192 x h 153 cm.

Paturi cu tablii mari
Pat cu tăblie mare Fellow. Foto: Interior Store

4.Unele paturi au alura unui mic separeu, așa cum e patul Fellow, cu husă detașabilă, de la Interior Store. L 225/245 x l 231 x h 112 cm.
Citește și Dormitor seren
Alege paturi cu tablii mari, stilate, elegante, completate fericit cu un suport vertical extins, comod și impunător.

Text preluat din revista Casa Lux nr. 2/2015
Autor: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply