Dormitor seren

0

Dormitor seren – O atmosferă caldă și distinsă domină această încăpere, aflată într-o superbă vilă din Franța. Pentru ambientare acestui dormitor seren, designerii de la Roma 62 au mizat pe piese de mobilier cu linii rafinate, pe țesături mătăsoase și pe accesorii cu design artistic.

dormitor-seren
A fost un proiect de anvergură, nu doar pentru că se află la mii de kilometri distanță de România, mai exact în regiunea Provence, din Franța, ci mai ales datorită amplorii lucrărilor. Acesta este unul dintre dormitoarele unei vile somptuoase. Proprietarii, o familie de intelectuali, și-au dorit un cămin elegant, care să preia din parfumul specific locuințelor burgheze provensale. Este un stil cu care echipa de designeri de la Roma 62 rezonează, dovadă fiind și acest dormitor seren, de care gazdele noastre sunt încântate. S-a pornit de la o bază cromatică pastelată, cu reflexii dulci, pudrate. Armonizarea texturilor, fie că ne referim la țesături sau la materialele mai dure, precum lemnul sau cristalul, a fost unul dintre punctele pe care designerii au insistat, tocmai pentru ca ansamblul să fie unitar. Accentele decorative sunt subtile, menținând nota classy.

 

dormitor-feminin

Dacă vrei să afli care sunt ingredientele pentru a contura decorul unui dormitor seren, citește articolul referitor la acest subiect în revista Casa Lux nr.6/2014.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply