Pat rabatabil de perete. Cateva argumente

0

Iată cateva idei bune și cateva argumente în favoarea a ceea ce sunt variatele modele de pat rabatabil de perete. Despre oricare din aceste soluții și modele de pat rabatabil trebuie spus că reprezintă o excelentă soluție la paturile clasice destinată mai ales spațiilor mici, apartamentelor de bloc și camerelor copiilor. Un pat rabatabil este soluția ideala în cazul unui cuplu care locuiește într-o garsonieră . Modern, confortabil, practic și util pentru spațiile mici, patul rabatabil ar trebui să fie prima soluție când vine vorba despre amenajările unor spații cu suprafață limitată.

pat rabatabil

Citeste si: Schimba culorile din dormitor

Un par rabatabil se integrează perfect atât în cadrul unui mobilier, cum ar fi o bibliotecă sau un dressing, cât și într-o nișă a unui perete. Primul  mare beneficiu pe care îl are un pat rabatabil este utilizarea eficintă a spațiului și folosirea camerei în care acesta se află ca spațiu multifuncțional. În ceea ce priveste confortul pe care îl aduce patul rabatabil acesta nu diferă cu nimic de cel oferit de un pat clasic, având în plus avantajul că se strânge rapid și se pregătește de culcare cu un singur gest.

Un pat rabatabil este perfect în camerele copiilor, mai ales dacă este vorba despre frați care împart o singură cameră.

Un mare avantaj pe care îl aduc aceste sisteme cu pat pabatabil este acela că pot fi amplasate acolo unde un pat nu are ce căuta, dar fără a aglomera sau bloca camera.

Citeste si: Alternative pentru noptiere

În general, orice pat rabatabil poate fi executat la comandă la orice dimensiune în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Există pat rabatabil simplu și dublu vertical, pat rabatabil simplu și dublu orizontal și pat rabatabil suprapus orizontal. Dimensiunile standard sunt de 90X—200 cm pentru pat simplu și de 160X—200 cm pentru pat dublu.

Citeste si: 9 idei pentru un dormitor confortabil

Un pat rabatabil își dovedește imediat utilitatea îți face viața mai ușoară și te ajută să câștigi un spațiu, care, în abesența lor este definitiv pierdut. Un pat rabatabil se poate integra în orice decor, nu afectează în nici un fel stil, dar sunt ideale pentru amenajările moderne.

Sursa foto; PavelLosevsky-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply