Dormitor clasic intr-un registru degajat

0

Dormitor clasic intr-un registru degajat – Vrei să știi cum să alături un cadru elegant și rafinat unui stil de viață lipsit de ostentație? Mizează pe un fundal sobru, dar nu mohorât, preferabil în culori blânde, câteva obiecte funcționale, preferabil cu alură slim, și un pat generos. Acestea ar putea fi primele alegeri pentru un dormitor clasic cu registru degajat, iar lista de shopping poate conține obiectele din imaginile următoare.
Citește și Dormitor cool in pas cu moda

Dormitor clasic
Patul Luxuria. Foto: Haestens

Oferă-ți momente de relaxare într-o ambianță stilată, cu un pat realizat integral din materiale naturale. Modelul Luxuria de la Hästens are un sistem inovator de straturi, umplute preponderent cu păr de cal, care asigură un confort deplin. Merită să-l încerci! Are dimensiunile L 200 x l 160 cm (dimensiuni maxime: L 240 x l 240 cm).
Citește și Noptiere neconventionale (I).

Dormitor clasic
Set de cufere decorative. Foto: www.iloveshopping.ro

Setul de cufere decorative din lemn și piele își va găsi imediat locul în ambientul unui dormitor clasic degajat. Cu ele alături gândurile îți vor zbura departe spre destinații descoperite și spre locuri îndepărtate și misterioase ce așteaptă să le vizitezi. Este disponibil prin www.iloveshopping.ro.
Citește și Noptiere neconventionale (II).

Dormitor clasic
Fotoliul Retro. Foto: Mobexpert

Este potrivit într-un colț de lectură, dar și ca fotoliu central pentru relaxare. Modelul Retro, de la Mobexpert are tapițerie din stofă, disponibilă în mai multe nuanțe.

Dormitor clasic
Măsuța laterală Alba. Foto: Boconcept.

Are dimensiunile L 89 x l 93 x h 100 cm.Practică, compactă și cu format slim, măsuță laterală Alba are un cadru metalic și blat din sticlă. O găsești la Boconcept și are dimensiunile L 61,5 x l 50 x h 38 cm. În acest dormitor clasic, te vei bucura de un cadru stilat, dar atmosfera va fi degajată și deloc copleșitoare.
Citește și Tapet in dormitor – o idee practică.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 5/2015
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply